Kemal Monteno: Zdravko je divan čovek

Kemal Monteno: Zdravko je divan čovek

Autor: | 01/03/2012

0

Zdravko Čolić, koji će 8. marta nastupati u Zagrebu, posetio je kolegu i prijatelja Kemala Montena u Opatiji. Legendarni kantautor iz Bosne i Hercegovine je na rehabilitaciji posle teške operacije srca.
- Juče je bio Čola da me poseti. Mi smo stari drugari i mnogo mi je značilo da ga vidim. Razveselilo me je da provedem vreme sa njim, on je divan čovek. Malo smo i prošetali napolju, bilo je lepo vreme - rekao je Kemal Monteno.

Iako je njegovo zdravlje ozbiljno narušeno popularni Kemo zvuči raspoloženo i kako nam je rekao, ne gubi nadu da će potpuno ozdraviti:
- Evo me ovde na dijalizi u rehabilitacionom centru u Opatiji. Svaki dan imam terapije, sve do operacije koju će doktori izvesti u četvrtak. Rehabilitacija će trajati dvadeset i jedan dan. Bolje se osećam, mada sam još uvek iscrpljen.

Monteno se nada da će uskoro i kući, a sve će znati nakon četvrtka, kada mu budu stigli rezultati završnih analiza.

Inače, on je 31. decembra prošle godine preživeo težak infarkt, a potom su mu u bolnici u Zagrebu lekari ugradili trostruki bajpas. Takođe, on ima problema sa bubrezima i trenutno je na dijalizi.
Njegovi sarajevski prijatelji Zdravko Čolić i njegov menadžer Adis Gojak prvi put su videli Kemala Montena posle teške operacije. Čola je bio veoma srećan što vidi živog i zdravog kolegu koji mu je napisao nekoliko najlepših evergrin hitova kao što su “Gori vatra” i “Sinoć nisi bila tu”.

Inače, Čola se vraća u Beograd iz Hrvatske da bi uskoro u Novom Sadu sa svojim bendom i gudačkim orkestrom otpočeo probe za koncert u Zagrebu. Zdravko Čolić planira da obožavateljima priušti trosatni koncert u zagrebačkoj Areni. Kao njegovi specijalni gosti u Zagreb dolaze bubnjari Dragoljuba Đuričića i gudački orkestar.

Izvor: Blic

Foto: Večernji list

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin