Anđelina Džoli i Rade Šerbedžija: Premijera filma "U zemlji krvi i meda" u Zagrebu

Anđelina Džoli i Rade Šerbedžija: Premijera filma "U zemlji krvi i meda" u Zagrebu

Autor: | 18/02/2012

0

Američka glumica Anđelina Džoli je juče popodne privatnim avionom iz Pariza stigla u Zagreb kako bi promovisala svoj rediteljski prvenac - film "U zemlji krvi i meda".
U izjavi datoj hrvatskim medijima, Džolijeva je kazala da njen muž Bred Pit nije mogao da dođe u hrvatsku prestonicu jer čuva decu.
- I on i deca su umorni zbog putovanju po svetu - rekla je ona naglašavajući da joj je drago što se opet vratila u Hrvatsku gde je bila lane.
Glumica je izrazila očekivanje da će film u regionu biti najbolje primljen u Hrvatskoj gde priča filma ne bi trebalo da izazove kontroverze. Slavna glumica se dugo zadržala slikajući se s fanovima, dajući izjave novinarima i razgovarajući s okupljanima.

Osim nje, crvenim tepihom prošetao je i deo ekipe filma - glavna junakinja Zana Marjanović, glavni glumac Goran Kostić, Rade Šerbedžija i Branko Đurić Đuro.
- Tematika filma bliska je i Hrvatima pa se nadam da će ljudi prihvatiti film na pozitivan način - rekao je Kostić.
Svoje veselje zbog Anđelininog dolaska izrazio je i Šerbedžija.
- Srećan sam što je došla velika holivudska zvezda jer je Zagreb filmski grad i verujem da je njen dolazak još jedan od pokušaja da opet dovedemo film ovde. Možda ovako opet privučemo pažnju filmske industrije na nas, pa ćemo od toga svi imati koristi - rekao je Šerbedžija.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti