Rade Šerbedžija: Anđelina Džoli je topla i saosećajna osoba

Rade Šerbedžija: Anđelina Džoli je topla i saosećajna osoba

Autor: | 17/01/2012

0

Naš proslavljeni glumac, Rade Šerbedžija, koji je sa Anđelinom Džoli snimao film "U zemlji krvi i meda", za američki "Mirror", progovorio je o svom odnosu sa slavnom glumicom. Osim što je izjavio kako mu je poklonila svoje srce, Rade je rekao i sledeće:
- Pristala je malo da izmeni karakter lika koji tumačim. Objasnili smo gledaocima zbog čega u tom čoveku gori želja za osvetom i zašto čini te negativne postupke - kaže Šerbedžija i dodaje.
- Ljudi misle da poznaju Anđelinu jer čitaju o njoj, a zapravo ništa ne znaju. Malo je onih reditelja koji svojim glumcima daju srce na snimanju. Ona je to napravila. Zaista je topla i saosećajna osoba. Kad me pitaju kakva je kao reditelj, ne znam šta bih rekao, znam samo kakva je prijateljica - objasnio je glumac.

Rade je Amerikancima pojasnio još neke stvari pa je tako na pitanje zašto se iz velike Amerike vratio u malu Hrvatsku odgovorio:
- Preselio sam se prošle godine iz Los Anđelesa nazad u Hrvatsku. Volim Jadransko more pa sam želeo da mu budem što bliže.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti