Anđelina Džoli zablistala na premijeri svog filma u Parizu

Anđelina Džoli zablistala na premijeri svog filma u Parizu

Autor: | 17/02/2012

0

Rediteljski prvenac holivudske lepotice Anđeline Džoli, film "U zemlji krvi i meda" sinoć je premijerno prikazan u Parizu, a na crvenom tepihu glumica se pojavila u društvu svog partnera Breda Pita u beloj haljini sa velikim cvetom na ramenu.
Film o ljubavi u ratnom okruženju sinoć je imala priliku da vidi i francuska publika, kao i glumicu koja se na crvenom tepihu pojavila kao i uvek - jednostavno i sofisticirano obučena, u beloj haljini do poda sa cvetom na ramenu, a od nakita imala je samo biserne minđuše.


- Mogućnost da ovo podelim sa vama mi mnogo znači. Tokom snimanja Bred i ja smo sedeli noću, i on bi me držao za ruku dok sam plakala. Postavljen u vreme rata u Bosni, film govori o vojniku Danijelu koji upoznaje bosanku Ajlu - objasnila je glumica koja je rekla i kako joj je rediteljsko iskustvo pomoglo da ponovo ceni film.
- Ovo ostvarenje me naučilo da ponovo počnem da cenim film, jer sam videla šta on može da napravi, i ponovo sam inspirisana. Osećala sam se obeshrabljeno kao glumica - priznala je Džolijeva.

Pariz je druga "stanica" na turneji predstavljanja filma, pa će se Anđelina večeras pojaviti i u Zagrebu, a za premijeru je postavljen 60 metara dug crveni tepih, na kome će joj se pridružiti glumci iz filma, Zana Marjanović, Rade Šerbedžija, Goran Kostić, Vanesa Glođo i drugi. Premijeri će prisustvovati i predsednik Hrvatske Ivo Josipović, najavljeno je jutros iz njegovog kabineta.

Izvor: Blic.rs

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti