Anđelina Džoli doživela emotivni slom dok je režirala film

Anđelina Džoli doživela emotivni slom dok je režirala film

Autor: | 13/01/2012

0

Anđelina Džoli priznala je da je doživela emotivni slom dok je snimala svoj rediteljski prvenac "U zemlji krvi i meda". Iako je dobila sve pohvale za svoje denitantsko ostvarenje, Anđelina Džoli je priznala da nije bila sigurna u svoje rediteljske sposobnosti dok je radila na filmu.
- Bred me je jednom našao uplakanu ispod tuša. Osećala sam veliku odgovornost, osećala sam da sam mala. Pitala sam se ko sam ja da to preuzimam na sebe. Doživela sam potpuni slom - otkrila je Andželina i dodala kako ju je ta priča veoma potresla.
- Nisam planirala da postanem reditelj i zbinjena sam kada treba da kažem da sam reditelj - rekla je Anđelina i dodala kako je filmom samo želela da otvori oči kada je u pitanju rat u Bosni.
- Bilo je zadovoljstvo raditi na ovom projektu, ali pitam se da li bi to bilo isto iskustvo da sam radila sa nekom drugom ekipom i da tema filma nije bila tako posebna - otkrila je glumica koju su posebno dirnule priče onih koji su preživeli rat. Film "U zemlji krvi i meda" nominovan je za Zlatni globus, a u Evropi i Srbiji trebao bi da bude prikazan sredinom februara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti