Flamingosi i Ana Bebić snimili spot za pesmu „Litar vina“

Flamingosi i Ana Bebić snimili spot za pesmu „Litar vina“

Autor: | 11/04/2012

0

Muzička grupa „Flamingosi“, koju čine voditelj Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj, snimili su novi spot za duetsku pesmu sa Anom Bebić pod nazivom „Litar vina“. U skladu sa naslovom numere, sponzor ove video-priče bila je „Ždrepčeva krv“ najstarije srpske vinarije „Čoka“koje već četiri decenije osvaja vinske sladokusce širom regiona.
-Najpre smo snimali u restoranu na Dorćolu „Zlatna varoš“ dok smo drugog dana radili u eksterijeru na različitim lokacijama u Beogradu. Spot je režirao Vedad Jašarević, a snimanje je trajalo dva dana - počinje priču Ana.
-U spotu, Marinko i ja igramo bivšeg momka i devojku koji su nekada bili zajedno, a sada se posle duže vremena sreću na proslavi deset godina mature gde se dešava i zaplet radnje. S druge strane, Ognjen je kao i uvek zadužen za zabavu, pa je tako bilo i u spotu. Vinarija „Čoka“ i njihov proizvod „Ždrepčeva krv“ su nam sponzori tako da je to piće koje mi konzumiramo u spotu - zaključuje mlada pevačica koja premijeru spota očekuje u aprilu.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još