Aleksandar Milić Mili: Ceci tek predstoje veliki nastupi

Aleksandar Milić Mili: Ceci tek predstoje veliki nastupi

Autor: | 07/04/2012

0

Posle velikog uspeha koji je početkom marta postigla prvim beogradskim nastupom, grupa “Miligram” održaće 16. aprila repriznu svirku, iliti preduskršnji koncert u klubu “Sinema”. Na čelu sa muzičkim producentom i kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem i pevačem Alenom Ademovićem, popularan bend izvešće hitove “Kruška”, “Libero” i “Lola”, uz obećanje da će publici ponovo prirediti noć za pamćenje.
- Prvi koncert u Beogradu je bio fenomenalan, i dao nam je vetar u leđa da budemo još bolji - priča Mili i dodaje:
- Beogradska publika je najzahtevnija na Balkanu, a mi imamo sreću da nas je odlično prihvatila, nateravši nas da čak četiri puta sviramo “Krušku”. Odlično su reagovali i na ostale pesme sa prvog albuma “Miligram”, kao i na strane hitove poput grupe “AC/DC”. Na drugom koncertu očekujem istu atmosferu.

Uporedo sa probama benda za beogradski nastup, Mili privodi kraju snimanje albuma “Miligram 2″, koji će izaći početkom maja.
- Snimili smo 12 pesama, koje će, siguran sam, ponoviti uspeh prvog albuma. Alen je otpevao deset, a u preostale dve pesme imamo specijalne goste iznenađenja. Energija je ista, biće i balada i pesama za razbibrigu - poručuje Mili.
Kompozitor ovih dana, osim što je prati na povratničkoj turneji, završava i dve nove numere za Cecu Ražnatović. Pesme će se naći u sklopu specijalnog časopisa, u kojem će folk diva prvi i poslednji put pričati o kućnom pritvoru, a koji će se pojaviti takođe u maju.
- Održali smo zasad tri spektakularna koncerta, a veliki nastupi tek predstoje. Ona će ovom turnejom i koncertom na Ušću sledeće godine pokazati da je neprikosnovena na Balkanu - kaže Mili.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti