Svetlana Ceca Ražnatović dala prvi intervju nakon kućnog pritvora

Svetlana Ceca Ražnatović dala prvi intervju nakon kućnog pritvora

26/02/2012

0

Svetlana Ceca Ražnatović je u petak oko 16 časova napustila svoju kuću u Ljutice Bogdana potpuno našminkana i sređena za javni nastup. U prvi mah niko nije znao gde ide, ali se onda otkrilo da je otišla u svoj studio “Ceca mjuzik” na Dedinju, gde su je čekali novinari. Folk pevačica u petak se prvi put posle izdržavanja osmomesečne kazne obratila javnosti, u intervjuu koji je ekskluzivno dala jednom slovenačkom mediju.Press je došao do njenih fotografija koje su nastale u studiju u kojem je primila novinarsku ekipu, na kojima se vidi da joj kućna izolacija nije naškodila. Naprotiv, Ceca izgleda odlično.
Ona je u muzičkom studiju dala svoj prvi intervju za slovenačke medije, budući da će tamo uskoro imati jedan od svojih prvih koncerata.

Tokom svog prvog, iako kratkog pojavljivanja u javnosti družila se i sa nekoliko svojih fanova. Posle intervjua, ona se brzo vratila u svoju vilu.
Kako je Press već objavio, folk diva će svoj prvi intervju za domaću javnost dati televiziji Prva u martu, a u toku su pripreme koje bi od njenog prvog pojavljivanja posle skidanja elektronske narukvice, trebalo da naprave televizijski spektakl.
Poznati producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili, Cecin dugogodišnji saradnik, obelodanio je krajem januara da pevačica priprema dve nove pesme i turneju koja će početi u martu. Nakon pauze duge devet meseci ona će prvi koncert imati 24. marta u Frankfurtu, a posle toga pevaće u Ljubljani, Cirihu, Beču, Diseldorfu, Minhenu, Stokholmu, Kotoru, Sofiji i Parizu. Mili je najavio i da je u pripremi specijalni magazin u kome će biti objavljena Cecina velika ispovest, ekskluzivni intervju o povratku na estradu, novim pesmama i planovima.

Ražnatovićeva je bila u kućnom zatvoru od 22. juna prošle godine pa do 22. februara 2012. godine. Ona je izdržavala kaznu na koju je osuđena zbog prisvajanja novca od prodaje deset fudbalera Obilića stranim klubovima, i zbog nedozvoljenog držanja oružja. Po stavljanju zatvorske narukvice, pevačica je iz svoje vile, uz dozvolu, izašla samo dva puta.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti