Aleksandar Milić Mili: Ceca neće pevati na Ušću

Aleksandar Milić Mili: Ceca neće pevati na Ušću

Autor: | 01/03/2012

0

Aleksandar Milić Mili radi punom parom! Međutim, pored priča o novom albumu "Miligram", pevaču benda Alenu Ademoviću, takmičenju "Ja imam talenat", Mili je otkrio da Ceca Ražnatović ove godine neće imati koncert na beogradskom Ušću.
- Cecin beogradski koncert nije u planu ove godine, ali zato turneja kreće 24. marta iz Frankfurta i interesovanje je neverovatno, kao i za poslednji album. U ovih 18, 19 godina, koliko ona i ja sarađujemo, nikad nije bilo toliko zainteresovanih - kaže Mili i dodaje:
- Koncert zahteva velike pripreme, za koje ovog puta nismo imali vremena. Ali kad budu ispunjeni uslovi, uradićemo i to.

Međutim, Ceca će uskoro izdati dve nove pesme.
- Planiramo da obradujemo fanove sa dve pesme u aprilu, one su sa albuma "Ljubav živi“, čime i završavamo taj album. Osim toga, pripremamo i CD sa iznenađenjima i časopis koji će oduševiti fanove - rekao je Milić.
Bend "Miligram" će krajem marta objaviti i novi album "Miligram 2", a o tom projektu Mili kaže:
- To je najtiražniji bend na Balkanu i prethodni album prodat je u 300.000 primeraka. Na ovom će pevati samo Alen Ademović i to je album sa kojim očekujem dosad neviđeni uspeh.

O Alenu Ademoviću, novom pevaču benda "Miligram", koji je napustio Gorana Bregovića, kompozitor ima samo reči hvale.
- On je divan i talentovan dečko. On je javnosti postao poznat sa hitom "Kruška", koji je fenomenalno izveo. U "Miligram" je prešao jer su mu ovo što radimo i uslovi koje sam mu ponudio u tom trenutku više odgovarali.
U nedelju je finale takmičenja „Ja imam talenat“, a na pitanje da li ima favorita, Mili odgovara:
- Ova sezona je bila fenomenalna, kao i prethodne dve. Ipak, ovaj put sam otvoreno rekao da bih voleo da pobedi dete koje je na početku životnog puta, da dođe kući i kaže: 'Zaradio sam 100.000 evra i neviđeno sam popularan u celoj zemlji.'

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti