Aleksandar Milić Mili: Posvećen komponovanju pesama za folk divu

Aleksandar Milić Mili: Posvećen komponovanju pesama za folk divu

Autor: | 30/09/2012

0

Muzički producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili ovih dana ne izlazi iz studija na Dedinju, gde uveliko priprema novi album najpopularnije srpske pevačice Cece Ražnatović. Dok očekuje nastavak turneje “Ljubav živi” i svog benda “Miligram”, bivši sudija šou programa “Ja imam talenat” svu energiju je, kako kaže, usredsredio na komponovanje novih pesama za folk zvezdu.
- Ne bih mogao da kažem dokle se stiglo sa radom. Možda imam urađene sve pesme, pa bez veze guram dalje, a možda nemam ništa. Ne zavisi samo od mene, već i od Cece. Želim da novi album bude drugačiji od prethodnog, da napravimo preokret kao što je to bio slučaj pre deset godina sa “Decenijom”. Tada smo prešli na urbane melodije, što je rezultiralo punom “Marakanom”. Nećemo se ponavljati. Očekujem da će do Nove godine biti gotova muzika, kako bi Marina Tucaković stigla do proleća da napiše tekstove. Planiramo da album objavimo na dan Cecinog beogradskog koncerta.
Mada se na Cecinoj oficijalnoj “Fejsbuk” stranici kao datum beogradskog nastupa na Ušću navodi 14. jun, dan njenog 40. rođendana, Mili kaže da još nisu zakazali koncert.
- Predstoji nam velika kampanja i organizacija koncerta, koja iziskuje mnogo posla. Želimo da oborimo rekord koji smo 2006. godine postavili na Ušću - poručuje Mili.
Aleksandar kaže da je prezadovoljan reakcijom publike na nove pesme grupe “Miligram”, koja je nedavno u Sarajevu imala veoma posećen nastup.
- U tamošnjem “Koloseumu” bila je opšta ludnica. Pola ljudi je ostalo ispred kluba, a unutra je obezbeđenje moralo da nas čuva od obožavateljki. Publika nas je sjajno prihvatila na prostoru cele bivše Jugoslavije. Smatram da još nismo veliki bend da bismo održali koncert u Beogradu. Za mene je veliki nastup “Arena”, a do nje moramo još mnogo da radimo. Planiramo snimanje spotova za pesme “Pola pet” i “Kao nova”, koje će se pojaviti do Nove godine.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin