Ceca Ražnatović: Život bez poroka

Ceca Ražnatović: Život bez poroka

Autor: | 09/11/2012

0

Folk zvezda Ceca Ražnatović ostavila je cigarete posle 20 godina. Pevačica ne krije da je bila strastveni pušač i otkriva da je odlučila da se odrekne ovog poroka jer ne želi više da ugrožava svoje i zdravlje dece Veljka i Anastasije.
Ceca za Press kaže da je na predlog prijateljice Ane Bekute prešla na elektronske cigarete.
- Posle mnogo godina odlučila sam da cigaretama kažem zbogom. Čvrsto sam rešila da se odreknem ovog poroka i pre dva dana od Ane Bekute dobila sam elektronsku cigaretu, koja pomaže pušačima da se reše duvana. Za sada mi dobro ide, nadam se da ću izdržati i definitivno se rešiti tog poroka - kaže Ceca.
Svetlana otkriva da je još 2007. godine, neposredno pred veliki beogradski koncert na Ušću, ostavila cigarete, zbog čega se i ugojila, ali se nakon tog spektakla vratila ovom poroku.
- Pred koncert na Ušću ostavila sam pušenje na četiri meseca, zbog čega sam i 'nabacila' nekoliko kilograma. Tada nisam dugo izdržala i ponovo sam propušila, ali sada sam istrajna u svojoj odluci. Svesna sam koliko pušenje ugrožava i moje i zdravlje moje porodice, zato sam čvrsto rešila da više nikad ne zapalim cigaretu. Neću više da trujem i sebe i porodicu - kaže Ceca.
Na njenu odluku da promeni loše navike uticala je i njena sestra Lidija, koja je treći put u drugom stanju. Ceca je presrećna što će postati tetka blizanaca, pa je tako nedavno viđena u jednom od najvećih evropskih šoping-molova kako kupuje poklone za Lidiju. Najviše vremena i novca potrošila je u radnji za trudnice, gde je kupila nekoliko tunika i trenerki za sestru.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti