Princ Hari: Ponovo slobodan!

Princ Hari: Ponovo slobodan!

Autor: | 03/06/2011

0

Britanski princ Hari, mlađi brat princa Vilijama, ponovo se rastao od svoje devojke, Čelsi Dejvi, prenosi portal "Šoubizspaj". Princ Hari i Čelsi raskidali su nekoliko puta do sada, a kako je rekao neimenovani izvor, za raskid je kriv princ Hari jer se udvarao drugim devojkama. Naime, princ je prošle nedelje izašao u grad sa svojim sestrama, princezama Beatrisom i Judženi, a potom su fotografije iz provoda mladih pripadnika kraljevske porodice preplavile tabloidne časopise i portale u Britaniji.
- On nikada neće biti tip koji je veran. Ali, čak i da je Hari zaprosi ona bi odbila, jer ne želi da bude princeza - izjavio je izvor za ovaj portal.
- Nema šanse da ona ikada pristane da bude princeza. Hari je obožava i često spominje brak, ali ona ga uporno odbija jer previše voli svoju slobodu. Kao britanska princeza bi mnoge stvari morala da žrtvuje. Od udaje za princa nema ništa - dodao je izvor.
Dvadesetpetogodišnja Čelsi radi kao pravnica u jednoj advokatskoj firmi, a sa mlađim sinom princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane u vezi je od 2004. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti