Surova šala princa Čarlsa na rođenju princa Harija je slomila srce princezi Dajani (video)

Surova šala princa Čarlsa na rođenju princa Harija je slomila srce princezi Dajani (video)

13/09/2018

0

Pošto je rođen princ Hari, princ Čarls našalio se na jedan specifičan način, samo što nije očekivao da će to slomiti srce princezi Dajani i povrediti njena osećanja.

Pre nego što su se razveli Čarls i Dajana, porodičan život sa njihovim sinovima izgledao je prilično blažen. Ali sada znamo bolje od toga. Pukotine su se pojavile mnogo pre samog razvoda.

 

Događaj koji je započeo raskol među njima desio se još na rođenju princa Harija. Stvari su navodno bile povezane sa činjenicom da je Čarls žarko želeo ćerku.

"AOL" prenosi da je Čarls očajnički želeo devojčicu, ali da je Dajana znala da će dobiti sina. Izvori kažu da je ona čuvala tajnu pola svog drugog deteta, ali onda kada je Hari rođen, Čarls je odreagovao na poseban način. Njegove reči slamale su srce.

- Čarls je oduvek želeo ćerku - sećala se Dajana kroz retrospektivu - Hari je bio dečak, a njegov prvi komentar je bio: 'O bože, dečak je. Ima čak i crvenu kosu - ispričala je princeza.

 

Princ Čarls je očigledno mislio da će se ovakav njegov komentar shvatiti kao šala, ali Dajana nije, te je navodno ovaj događaj uspeo samo još više da ih udalji.

hellomagazin.rs/M G Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti