Aleksandar i Sonja Vuksanović: Savršeni porodični trenuci

Aleksandar i Sonja Vuksanović: Savršeni porodični trenuci

Autor: | 22/04/2014

0


Aca Lukas se sa suprugom Sonjom Vuksanović i trogodišnjom naslednicom Viktorijom, kao i sa Sonjinom ćerkom Sofijom (15) iz braka sa Željkom Šašićem, odmara u Nemačkoj.

- Ima li šta lepše nego kad se spoji rad i uživanje. Sa nastupa otišao sam u tazbinu, gde sam se pridružio mojim damama. U Nemačkoj ćemo ostati desetak dana. Uskrsu se, normalno, najviše raduju deca, te je tako bilo i u našoj kući. Viktoriji je to poseban doživljaj, naročito tucanje jajima. Uvek farbamo jaja i slavimo praznik kako dolikuje - kaže pevač.

Da su odlučili da ostanu u Beogradu, Sonja kaže da bi sa ćerkama zasukala rukave i ukrašavala jaja. Srećna je što već može da se osloni na stariju ćerku i poveri joj mlađu sestru na čuvanje.

- Aca sigurno ne bi farbao jaja, to bih ja sa ćerkama radila sa uživanjem. Vrlo sam kreativna, a Sofija je umetnička duša, tako da nam mašte ne manjka. Sofija je sposobna da može da zameni dadilju, ali mi, naravno, ne želimo da je opterećujemo i krademo joj detinjstvo nametanjem obaveza. Viktorija je tu da nas zasmejava i da smeta, ali sve nas to zabavlja - kaže Sonja.

Viktorija je sve više vezana za oca, a Aci to izuzetno prija i sa lakoćom obavlja sve obaveze oko nje - kupa je, hrani, presvlači i uspavljuje. Sofija, iako nije Acina ćerka, takođe s njim ima nežan i lep odnos.

- One su moje princeze. Viktorija je tatina mezimica jer je mala mrva, ali Sofiju ne odvajam od nje i ponosni smo na nju jer je divno i talentovano dete - kaže Lukas, a Sonja dodaje:

- Ako ne dođe kad je rekao, Viktorija se naljuti na Acu, ali čim ga ugleda, sve mu oprašta i trči mu u zagrljaj!

Lepša polovina poznatog para je, nakon skoro dvodecenijskog bavljenja modom i prodajom garderobe iz inostranstva, nedavno postala i dizajnerka. Majice sa Lukasovim inicijalima prodaje onlajn i osmišljava nove printove. Sonja ističe da Lukas i ona imaju lep brak i da se potpuno razumeju i podržavaju.

- Ni on ni ja ne bismo bili poslovno uspešni da se u potpunosti međusobno ne podržavamo - kaže Sonja.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin