Mirka Vasiljević: Uskoro se vraćam glumi

Mirka Vasiljević: Uskoro se vraćam glumi

Autor: | 05/12/2011

0

Mlada glumica Mirka Vasiljević trenutno uživa u ulozi majke malog Andreja, kojeg je na svet donela pre nešto više od mesec dana. Lepa glumica sa svojim dugogodišnjim dečkom fudbalerom Vujadinom Savićem boravi u Bordou, a mladim roditeljima se pridružila i Vujadinova mama Marina Rajević Savić, kako bi im olakšala obaveze oko bebe.
- Do sada nisam spoznala lepši osećaj nego kada sam od Boga dobila svoj dar. Deca su čista bića koja svoje roditelje produhove, čine srećnim i ispunjenim - kaže Mirka, dodajući da njenoj sreći nema kraja od kada je postala majka.
- U životu se svakim danom bavim i baviću se porodicom i svojim bližnjima. Oni predstavljaju moje najveće i najvrednije bogatstvo, i sa velikim zadovoljstvom sam im posvećena. Naravno, pored njih, u svakodnevici tu su i obaveze koje završavam - rekla je novopečena mama, ali kaže i da joj nije plan da pravi veliku pauzu u karijeri, jer je gluma posao za koji se opredelila za ceo život.
- Uz dobru organizaciju, sve je moguće postići. Planiram da nastavim da radim, jer ko radi ne boji se gladi. Doduše, od mene ne zavisi sve, mada se nadam da ću i u budućnosti dobijati uloge. Gluma je ono što me ispunjava, što volim i čini me srećnom, a nešto u čemu uživam ne bih menjala. Mlada sam, tako da je još mnogo godina preda mnom za izučavanje glumačkog zanata. Ono što je zasada sigurno jeste to da u pozorištu „Boško Buha“ igram u predstavi “Aladinova čarobna lampa”. Međutim, za svoju decu ću uvek imati vremena i strpljenja i pored posla.
Kada razmišlja o budućim angažmanima, Mirka objašnjava da se vodi time kakav je scenario, ali da su joj bitni i reditelj i ekipa sa kojom će sarađivati.
 - Svaku ulogu koju glumac prihvati da „oživi“ znači mu za karijeru, iskustvo i glumačko sazrevanje. Sa svim svojim dosadašnjim ulogama veoma sam zadovoljna i svaka mi je donela nešto plemenito - priča Mirka.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još