Ivan Bosiljčić: Živim za moje princeze

Ivan Bosiljčić: Živim za moje princeze

Autor: | 25/12/2011

0

Glumac Ivan Bosiljčić 29. decembra ponovo će muzičko-poetskim umećem prirediti nezaboravno veče svojoj publici u „Madlenijanumu“ u Beogradu. Ali, posle dve sezone gostovanja po pozorištima širom naše zemlje, koncertima u Beču i Ženevi biće ovo poslednje veče pod nazivom „Ljubav je samo reč“.
- Posle toliko druženja sa publikom, shvatio sam da još postoji mnogo ljudi koji uživaju u ovakvim glumačkim večerima. Premijerni nastup iz Doma sindikata na RTS pratilo je oko milion gledalaca. Za mene je to zadivljujuć podatak. Sada, 29. decembra proslavićemo jubilarno 50. muzičko-poetsko veče „Ljubav je samo reč“. No, sebi sam dokazao da ljubav nije samo reč, ukoliko se pretvori u delo. Zato sam odlučio da ovo bude poslednja izvedba ovog programa u Beogradu.
Na pitanje šta publika može da očekuje 29. decembra, Ivan kaže:
- Sa mojih nastupa gledaoci su uvek odlazili srećni, ohrabreni da lepota i ljubav još uvek postoje i to ne samo u poeziji ili muzici, nego u našim životima, sad i ovde. Verujte, najsrećniji od svih sam često bio ja. Siguran sam da će se i ovoga puta desiti velika radost, bez obzira na to da li ste u publici ili na sceni. Nakon toga, odlazim na mali raspust iz opravdanih porodičnih razloga, na kome ću sve svoje glumačko, muzičko i poetsko umeće iskoristiti da osvojim srce jedne nove princeze koja će nam ovih dana doći u život.
Ivan navodi da će njegova supruga Jelena te večeri biti uz njega.
- Jelena će verovatno prisustvovati mom nastupu. Ukoliko beba odluči da baš tad dođe na ovaj svet, to će biti sjajno. Proslavio bih, u tom slučaju, rođenje deteta sa 600 ljudi. Priznajte, to bi zaista bila privilegija!
Glumac svojoj publici obećava i druženje i u 2012. godini.
- Uveliko spremam novi program poput ovog „Ljubav je samo reč“, jer postoji još mnogo sjajnih komada muzike i poezije koji vape da budu izvedeni. Ali o tom - potom. Što se tiče televizije, savetujem da gledaoci ne propuštaju predstojeće epizode „Nepobedivog srca“, jer će se desiti vratolomni preokreti. A, od februara, TV seriju „Jagodići“, triler koji je kod nas retkost. Ako ste voleli „Lajanje na zvezde“ sigurno ćete se zaljubiti u „Šešir profesora Koste Vujića“, čija je premijera 1. februara u „Sava centru“. Meni ostaje da se zavalim u fotelju, uzmem bepče u ruke i uživam u „plodovima svoga rada“ iz 2011.
Na pitanje kako će proslaviti predstojeće praznike i kakvu 2012. godinu priželjkuje Bosiljčić kaže:
- Ovu novogodišnju noć ću provesti u iščekivanju jedne posebne curice. Sad u potpunosti proživljavam značenje reči - doček. U 2012. neka beba dođe u miru i zdravlju i neka dobro raste. Više od toga nam ne treba. Svih ovih godina sam se pripremao za ulogu oca. Sad ću to jednostavno postati. Za mene je ostvarena želja formiranje porodice. Gospodu hvala za to! Brak i porodicu smatram bazom, a poslednjih godina malo sam se pribojavao da od poslovnog uspeha i učestalih premijera ne zaboravim šta su mi prioriteti. Sad se osećam bezbedno.

Izvor: Novosti

Foto: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti