Lepa Brena i Boba Živojinović svojoj velikoj porodici priredili odmor za pamćenje

Lepa Brena i Boba Živojinović svojoj velikoj porodici priredili odmor za pamćenje

Autor: | 17/01/2018

0

Lepa Brena i Boba 26 godina braka proslavili 7. decembra, oni su za porodicu priredili iznenađenje u vidu putovanja na kojem se trenutno nalaze.

Naime, kako je pevačica htela da svi hoteli budu na samoj plaži, to je podiglo cenu njihovog boravka tamo, pa su samo avionske karte i smeštaj platili oko 50.000 evra.

- Brena obožava putovanja i kada su ona u pitanju ne žali ni dinara. Ovog puta je baš odrešila kesu i angažovala agenta kojem je rekla da želi aranžaman za šest osoba i da po deset dana provedu, prvo u Tajlandu, a zatim na Maldivima. Iako je, što se tiče cene, sa avionskim kartama dobro prošla, veliku količinu novca je dala za luksuzni smeštaj na obe destinacije. Hotel na Puketu, koji je tik uz more, za njih šestoro staje oko 22.000 evra. Vesela porodica tu je provela deset dana, nakon čega se premestila na Maldive gde ih je spavanje u mini-vilama postavljenim iznad vode koštalo nešto više od 25.000 evra. Te kolibe napravljene su od bambusa i luksuzno opremljene, do njih se dolazi čamcem. Brena je rezervisala tri takve, za nju i Bobu, Filipa i Aleksandru, dok su Stefan i Viktor u posebnoj - otkriva izvor blizak bračnom paru.

??

Објава коју дели Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) дана 16. Јан 2018. у 5:45 PST

- Svaka vila ima balkon sa kojeg se pruža pogled na okean, dok u okviru sobe postoji i kada, kao i sto za masažu. Brena je vodila računa da za svakog od njih bude ponešto i da se svi zabavljaju. Večeri su uglavnom rezervisane na zajedničko obedovanje, dok se na plaži tek ponekad sretnu, zavisi od plana koji su napravili svako za sebe.

Maldives ?

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) дана 15. Јан 2018. у 11:49 PST

Brena i Boba su odlučili da upoznaju kulturu Maldiva, pa su iznajmili čamac kojim plove, dok su njihovi naslednici više orijenisani na provod i isprobavanje kulinarskih specijaliteta. Viktor i Stefan su se bolje provodili u Tajlandu, jer je bio više žurki i klubova.

Bangkok ???????❤️?

Објава коју дели Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorzivojinovic) дана 13. Јан 2018. у 5:26 PST

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti