Anastasija Ražnatović snimila prvu pesmu: Ponosna sam što sam neke događaje iz života pretočila u tekst

Anastasija Ražnatović snimila prvu pesmu: Ponosna sam što sam neke događaje iz života pretočila u tekst

11/06/2018

0

Od Ansatasijinog rođenja, pa do danas, barem sto puta je postavljeno novinarsko pitanje, kako njoj, tako i njenoj majci, čime će se baviti u životu. I defitivno je došlo vreme da se odluči, pa je tako rekla DA – profesionalnom bavljenju muzikom.

Realizacija ove želje, a i plana, biće do kraja juna kada će biti objavljen prvi muzički singl Anastasije Ražnatović. Uz muziku i aranžman koji potpisuje makedonski hitmejker Darko Dimitrov, i tekst čiji je autor Anastasija, ona će zaploviti u pop muzičke vode.

 

Naime, svoju prvu pesmu, mlada pop pevačica je snimila 16. maja u Skoplju, a pesma vrlo modernog zvuka, pod nazivom "Savršen par" bi trebalo da nagovesti u kom muzičkom smeru će se razvijati njena karijera. I sama je svesna da je pred njom veliki muzički izazov, da su neminovna poređenja, kao i da je čeka borba kako bi dobila svoje mesto na domaćoj muzičkoj sceni. Premijera pesme će zapravo biti kroz premijerno prikazivanje spota čije je snimanje povereno produkciji "IDJ videos" koji su ovaj posao odradili kroz nekoliko dana snimanja po Beogradu, a i sam spot nosi brojan iznenađenja. O svom početku, Anastasija Ražnatović kaže:

- Moralo je prođe određeno vreme i da se steknu svi uslovi za objavljivanje moje prve pesme, a pre svega da ja budem sigurna da hoću da se upustim u ono štp sam godinama želela. Ponosna sam što sam neke događaje iz života iskoristila i uspela da pretočim u tekst pesme „Savršen par“, a sada je na publici je da odluči kako im se dopada, ja sam nestrpljiva - izjavila je ovim povodom Anastasija koja je nedavno proslavila 20. rođendan.

hellomagazin.rs/M G Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti