Brus Džener: Proslavio 65. rođendan u društvu svojih naslednica

Brus Džener: Proslavio 65. rođendan u društvu svojih naslednica

Autor: | 03/11/2014

0

Nekadašnji atletičar, a sada biznismen i televizijsko lice Brus Džener prošle nedelje napunio je 65 godina. Proslava ovog važnog datuma u životu rijaliti zvezde upriličena je u Malibuu, a porodičnom ručku je od njegovih desetoro, prisustvovalo petoro dece. Naime, Brus je tokom prva dva braka dobio četvoro dece, a kada je oženio Kris Kardašijan kao svoju rođenu decu prihvatio je i njene naslednike iz braka sa advokatom Robertom Kardašijanom. Ubrzo su Kortni, Kim, Kloi i Rob Kardašijan dobili i sestrice Kendal i Kajli Džener, te Brus već godinama govori kako je ponosni otac čak desetoro dece.


Sestre Kardašijan odrasle su uz svog očuha, a nakon što im je 2003. godine preminuo otac, Brus im je bio oslonac i podrška u životu. Sve tri rijaliti zvezde su to više puta ponovile, a tako je ostalo i nakon razvoda od njihove majke Kris koji se dogodio ove godine.
- Srećan ti rođendan! Hvala ti što si me naučio mnogim stvarima u životu. Mnogo te volim - napisala je Kim na Instagramu, nakon što se prvo našalila na račun Brusovih godina i činjenice da je sada i zvanično starac.
Tom prilikom objavila je i fotografiju sa zajedničkog ručka tokom kojeg se pet popularnih sestara sastalo da svom ocu, odnosno očuhu, poželi sve najlepše za ovako važan datum.

Autor: Life Content
Foto: Kim Kardashian / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još