Porodica podržala Brusa Dženera nakon njegove izjave da je transrodna osoba

Porodica podržala Brusa Dženera nakon njegove izjave da je transrodna osoba

Autor: | 27/04/2015

0


Dugo očekivani intervju zvezde rijaliti šou programa "Keeping Up With The Kardashians" konačno je prikazan i podstakao je niz reakcija i komentara na društvenim mrežama.
Šezdesetpetogodišnji Brus Džener dao je intervju Dajani Sojer gde je priznao da je transrodna osoba. Gotovo 17 miliona ljudi gledalo je razgovor u kojem je nekadašnji olimpijski pobednik potvrdio kako se u duši i srcu oduvek osećao kao žena, a sada je na svom putu da tu transformaciju podeli s javnošću i drugima olakša proces prihvatanja.
Društvene mreže preplavile su poruke podrške, ljubavi i razumevanja. Brojne poznate ličnosti oglasile su se povodom njegove iskrene priče, a porodica Kardašijan-Džener nije krila ponos. Njegova bivša supruga Kris Džener izjavila je:
- 25 godina sam ga nazivala suprugom i ocem svoje dece, a sada ga mogu nazvati i svojim junakom.
Istim imenom nazvala ga je i kćerka Kendal, dok je Kajli napisala:
- Sve ovo mi je teško palo, ali jako sam ponosna na svog oca.
Poruke podrške nisu izostale ni od Kortni, Kim, Kloi i Roba Kardašijana. Deca njegove bivše supruge, koja su odrasla uz Brusa poručila su javnosti da su ponosni na Dženera.
- Ne mogu biti ponosnija. Menjamo svet svojom hrabrošću. Počastvovana sam što mi se ukazala prilika da tome svedočim iz prve ruke - poručila je najstarija Kortni. Najpopularnija sestra Kardašijan nije štedela komplimente na Brusov račun.
- Dvino je živeti onako kako čovek želi i oseća, kao najbolja verzija sebe. Volim te i jako sam ponosna na tebe - napisala je Kim.
- Porodica i ja smo upravo odgledali intervju. Jako sam ponosna. Očevi stvarno jesu pravi junaci - otkrila je Kloi, a njihov brat Rob je istakao:
- Oduvek si mi bio uzor, a sada više nego ikad pre.

Autor: Life Content

Foto: Kim Kardashian / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još