Sestare Kardašijan: Proslavile Božić pre vremena

Sestare Kardašijan: Proslavile Božić pre vremena

Autor: | 04/12/2014

0

Sestre Kardašijan organizovale su malo porodično okupljanje kako bi unapred proslavile Božić. Budući da se porođaj tridesetpetogodišnje Kortni očekuje oko 25. decembra, najpoznatije rijaliti zvezde okupile su se da u društvu svojih prijateljica obeleže ovaj praznik.

Na fotografijama koje su objavile na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram čuvene sestre plene pažnju svojim izgledom - tridesetogodišnja Kloi bujnim dekolteom, trudna Kortni bila je u plišanom kostimu Deda Mraza, dok je atraktivna Kim za tu priliku odenula usku belu haljinu koja joj je naglašavala struk i obline. Njima se pridružila i devetnaestogodišnja polusestra Kendal Džener koja uspešno gradi karijeru modela.

Sestre su u prijatnoj atmosferi provele vreme sa porodicom porodične prijateljice Šeli Azof, dugogodišnje i najbolje drugarice njihove majke Kris Džener.

Najmlađa sestra, Kajli Džener nije prisustvovala slavlju. Ova sedamnaestogodišnjakinja dan je provela u društvu svog oca Brusa Dženera u njegovoj kući u Malibuu odakle je objavila i jednu crno-belu fotografiju.

Autor: Life Content
Foto: Instragram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još