Kajli Džener uživa sa ćerkom u domu vrednom 36,5 miliona dolara (foto)

Kajli Džener uživa sa ćerkom u domu vrednom 36,5 miliona dolara (foto)

Autor: | 07/05/2020

0

Kajli Džener se nedavno preslila u novi dom u luksuznom delu Holivuda za koji je izdvojila više od 35 miliona dolara. U njemu uživa sa dvogodišnjom ćerkom Stromi, a jedna od omiljenih sportskih aktivnosti im je i igranje tenisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on May 4, 2020 at 1:22pm PDT

Kajli Džener igra tenis sa dvogodišnjom naslednicom

Mlada milijarderka je na svom Instagram profilu podelila fotografije nje i ćerke sa teniskim reketima, a čini se da se malena Stromi odlično snašla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on May 6, 2020 at 1:16pm PDT

Kajli Džener je nedavno u intevjuu za Harper's Bazaar govorila o vaspitanju svoje ćerke koja je od rođenja u centru pažnje javnosti.

– Razmišljam o tome jer je svet u kom živimo prilično lud. Trudim se da radim najbolje što mogu iako je ona suviše mala da shvati koliko je blagosloven i neobičan način na koji živimo – rekla je slavna 22-godišnjakinja.

Pročitajte: Kajli Džener- Najneobičnija žurka ikada za dvogodišnju ćerku Stormi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on Apr 27, 2020 at 8:30pm PDT

Njena nova  luksuzna vila sadrži sedam spavaćih soba, dva  bazena, bioskop, 14 kupatila i čak 20 mesta za parkiranje automobila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on Apr 28, 2020 at 1:06pm PDT

Sve sestre iz klana Kardašijan-Džener uživaju u raskoši

Sestre Kardašijan ili volite ili ne podnosite - ravnodušnih nema. Jedna od najpoznatijih američkih porodica obogatila se tako što je svoj život javnosti izložila "na tacni" , a njihov tajni recept za uspeh, makar u početku, bili su skandali - sa partnerima, prijateljicama, međusobne svađe - dok su popularnost i bogastvo rasli.

Kardašijanovi jako dobro znaju šta javnost želi i to im sasvim smišljeno serviraju, bez ustezanja i stida. Skandal se dobro prodaje i danas Kardašijanke "pretvore u zlato sve što dodirnu".

 Na  Instagramu nas stalno podsećaju u kakvom luksuzu uživaju.

Pročitajte i: Mislite da je vaš posao težak? Pogledajte kakva pravila moraju da poštuju zaposleni kod Kim i Kajli

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 1. Апр 2020. у 12:06 PDT

Kortni Kardašijan u vili od 7,4 miliona dolara

Najstarija sestra Kardašijan, Kortni, sa svoje troje dece uživa u luksuznoj vili u Kalabasasu.  Dom u južnoj Kaliforniji kupila je 2014. godine zajedno sa tadašnjim nevenčanim suprugom Skotom Disikom za 7,4 miliona dolara.

Njen lukuzni dom se prostire na  800 kvadratnih metara,  i raspolaže sa 6 spavaćih soba, 8 kupatila, prostranom trpezarijom sa kaminom, muzičkom sobom koja gleda na dvorište sa fontanom.... Tu su i teniski tereni, teren za fudbal, teretana, kao i pokriveno dvorište sa podnim grejanjem i predivnom scenografijom koja ga okružuje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) дана 9. Апр 2020. у 1:06 PDT

Kim Kardašijan uživa u “ minimalističkom manastiru”

Kim Kardašijan i Kanje Vest, i njihovo četvoro dece, dane provode luksuznoj kući u Los Anđelesu koja vredi čak 60 miliona dolara. Poznati par je kuću kupio 2013. godine, a ekstravagantno renoviranje je potrajalo skoro četiri godine. Njihovo porodično gnezdo odiše ekstremnim minimalizmom i sve je u beloj i bež boji, a oni sami ga nazivaju svojim minalističkim manastirom. Fanovi nisu oduševljeni, ali Kim ne haje previše za to, dok ih gotovo svakodnevno fotografijama podseća na dobra stara vremena.

Pročitajte i: Modni peh Kim Kardašijan na venčanju prijatelja (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 7. Мар 2020. у 12:57 PST

Kendal Džener uživa na Beverli Hilsu

Manekenka i rijaliti zvezda uživa u svojoj vili koju je 2017. godine kupila od glumca Čarlija Šina za  8.55 miliona dolara.  Rapolaže sa pet spavaćih soba i šest kupatila, kućnim bioskopom, bazenom sa spa odeljkom i teniskim terenom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана 10. Мар 2020. у 12:44 PDT


Kendal vreme u izolaciji provodi dok četuje sa svojim prijateljima, među kojima su i pop pevač Džastin Biber i njegova supruga Hejli.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još