Severina i Igor Kojić proslavili Mladence na "tajnoj lokaciji"

Severina i Igor Kojić proslavili Mladence na "tajnoj lokaciji"

Autor: | 23/03/2016

0

 

Dragan Kojić Keba nije pozvan na Mladence kod sina Igora Kojića i snaje Severine, koji su se venčali 22. novembra prošle godine.

Pevač se požalio da čak i ne zna gde je bračni par obeležio praznik koje obeležavaju svi mladenci 22. marta u prvoj godini braka.

Folker i njegova supruga Olja, koji poštuju sve srpske običaje, želeli su da naprave malu proslavu u njihovoj kući na Bežanijskoj kosi kako bi počastili prijatelje, ali odluku o tome ipak su doneli Severina i Igor. Iako je hrvatska pevačica nedavno rekla da nije mogla naći boljeg svekra od Kebe, očigledno je da je na Mladence želela da bude sama sa svojim suprugom.

- Kako, bre, da proslavljam Mladence? Oženio sam se pre 30 godina - našalio se Keba kada su ga pitali da li je spreman da ugosti prijatelje povodom praznika i nastavio:

- Igor i snajka su na tajnoj lokaciji. Ni ja ne znam gde su jer nisu hteli da mi prijave. Nisu mi rekli kako slave, ali će verovatno otići na večeru uz muziku u neki lep restoran. Iskreno, niti sam ih pitao, niti su me zvali da mi kažu, oni imaju svoj neki fazon. Samo neka im bude lepo - kaže Keba.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin

Slične Vesti