Srpski hirurg otkriva šta je Bred Pit radio s licem: Evo kako je moguće da ima 60, a da izgleda kao da mu je 40

Srpski hirurg otkriva šta je Bred Pit radio s licem: Evo kako je moguće da ima 60, a da izgleda kao da mu je 40

Autor: | 19/07/2023

0

Lice Breda Pita pod lupom estetskog hirurga

Finale ovogodišnjeg Vimbldona bilo je burno i neizvesno do samog kraja, a u meču između Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa uživale su mnoge slavne ličnosti. Bili su tu Kejt i Vilijam sa decom, Danijel Krejg, Rejčel Vajs, Hju Džekmen, Idris Elba, Tom Hidlston, ali šou je ukrao – Bred Pit.

Julian Finney/Getty Images

 

„Svi stare, samo se Bred Pit ažurira“, glasila je pošalica koja se internetom zavrtela istog časa kada su kamere na tribinama prepoznale popularnog glumca. „Đoković i Alkaras zajedno imaju 56 godina. On je tri godine stariji“, takođe se moglo pročitati u brojnim komentarima.

Pročitajte: Ni botoks ni fileri mu ne bi pomogli - Zahvaljujući ovome je Bret Pit sačuvao mladolik izgled i glatku kožu

Zgodni oskarovac izazvao je nezampaćenu pažnju, a ne zna se da li mu je bolje stajala plava košulja ili naočare za sunce, ili – sve. Čak i čips koji je grickao kada je ogladneo s obzirom na to da je meč trajao četiri i po sata.

Profimedia

 

Kako je moguće da sa skoro šezdeset godina izgleda kao da ima dvadeset? Da li je i sam postao „neobični slučaj Bendžamina Batona“, koji je stario unazad? Možda je pronašao eliksir mladosti? Ili je, pak, prste malo umešala estetska medicina, koja je poslednjih godina toliko napredovala da je dobar rad teško otkriti. Evo šta o svemu kaže estetski lekar i hirurg Dragan Stojićević:

Pročitajte: Briše godine, ali i dalje ličite na sebe - Glumački botoks je novi hit, Dragana Dabović snimljena na proceduri

‒ Svakako nije radio ništa mnogo. Ali, interesantna je činjenica da je, kada je bio mlad, imao dosta akni, koje su ostavile posledice ‒ ožiljke. Oni deluju kao korenski sistem drveća i u starijem životnom dobu mogu da učvrste kožu.

Instagram

 

‒ Verovatno je kasnije uradio neke laserske zahvate. Iako nikada o tome nije pričao, možemo da pretpostavimo da je obraze malo sredio hijaluronskom kiselinom, da je možda koristio kolagen stimulator. Takođe, Bred Pit ima sopstveni kozmetički brend, zasnovan na prirodnim sastojcima, a preparate lično koristi. Uz sve to, očigledno ima i fantastičnu genetiku ‒ objašnjava doktor Stojićević.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti