Zaleđena u vremenu: Slavna kretorka ima 73 godine, izgleda kao devojčica, a evo zašto nikada ne skida naočare za sunce

Zaleđena u vremenu: Slavna kretorka ima 73 godine, izgleda kao devojčica, a evo zašto nikada ne skida naočare za sunce

Autor: | 26/11/2022

0

Dok zvezde defiluju crvenim tepihom fotografi među sobom vode prave male ratove, guraju se i viču: “Pogledaj prema meni”, “Okreni se”, “Anfas”... Dženifer Lopez, Viktorija Bekam, Šeron Stoun, Maraja Keri, Hajdi Klum, a onda pred njih stane jedna nepoznata mlada Kineskinja. Neka influenserka sa TikToka? Danas ih ima toliko da je nemoguće zapamtiti kako se zovu. Gospođa o kojoj govorimo izgleda kao da je, recimo, u kasnim dvadesetim. Ne pojavljuje se često na javnim događajima, više voli da ostane u senci. I da oblači pomenute slavne dame. Svi ste čuli za nju. Ona je Vera Vang i već decenijama je prisutna na modnoj sceni, koju je osvojila spektakularnim venčanicama.

Pročitajte: Dobro pogledajte venčanicu Emine Jahović, o toj etiketi mašta svaka mlada FOTO

Instagram

 

Na nedavnu dodelu američkih modnih Oskara Vera Vang stigla je u neobičnom stajlingu. Salonke sa visokom platformom, dugačke crne čarape, kreacija koja je umalo otkrila ceo dekolte, tanke pletenice, neverovatna manekenska figura... Da li je moguće da ima 73 godine, u čudu su se pitali oni retki koji su je prepoznali. Pa, moguće je, ukoliko znate njen recept: “Mnogo posla, dobar san, kokteli sa vodkom i malo sunca”.

Pročitajte: Da li je moguće da ove noge gaze osmu deceniju - Poznatoj dami uspelo je nemoguće, zaustavila je vreme FOTO

Getty Images

 

No, američka kreatorka kineskog porekla, koja se posle 17 godina provedenih na poziciji urednika magazina Vogue pridružila kući Ralph Lauren, a potom osnovala sopstveni brend, voli i da vežba. Na njenom sportskom repertoaru su golf, vožnja bicikla, kućni fitnes... Ništa što bi moglo da je previše umori, ali sasvim dovoljno da mnogi komentarišu kako izgleda mlađe od svoje dve ćerke. Da li se možda balsamovala ili ima sindrom od kog je patio Bendžamin Baton? Ni jedno, ni drugo.

Pročitajte: Nosite ga na reveru, nesvesni njegovih magičnih moći - Ovako Verica Rakočević u 74. godini pojačava memoriju

Instagram

 

Osim stvari koje je navela, trik je, kaže, i u naočarima za sunce. U javnosti ih retko skida. Nosi ih čak i dok sedi za stolom na nekoj gala večeri. Važno je kamuflirati područje oko očiju jer ono odaje koliko stvarno imamo godina. Poslušajte njen savet ako insistirate na što prirodnijem održavanju mladosti i vitalnosti, ali ne zaboravite ni stajling. Na nedavnoj proslavi rođendana Vera je totalno raspametila goste jer je izgledala kao devojčica u roze šortsu, sa pramenovima iste boje i vrtoglavo visokim štiklama.

Pročitajte: Zahvaljujući ovom režimu Lepa Brena (61) nema ni gram sala - Evo kako se tačno hrani folk zvezda

Instagram

 

I tako, dok “običan” svet s godinama stari, slavna kreatorka prkosi zakonima prirode i postaje – sve mlađa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti