Briše godine, ali i dalje ličite na sebe: Glumački botoks je novi hit, Dragana Dabović snimljena na proceduri

Briše godine, ali i dalje ličite na sebe: Glumački botoks je novi hit, Dragana Dabović snimljena na proceduri

Autor: | 29/03/2023

0

Glumački botoks je nova hit metoda

Iako nije tajna da poznate ličnosti koriste botoks kako bi očuvale mladost i svežinu lica, mnoge zvezde kriju da koriste blagodeti ove estetske procedure. Popularni tretman odavno nije tabu tema, štaviše, s vremenom je postao poput nanošenja kreme. Ali da li ste znali da postoji „glumački botoks“ koji pored brisanja bora ima još jednu funkciju?

Pročitajte: Drugarica me na prevaru odvela na botoks - Ceca Bojković uradila estetski zahvat na licu, pa se gorko pokajala

Shutterstock

 

Doktorka Marija Bradić Vasić objavila je video u kome je predočila prednosti ove procedure na Dragani Dabović, glumici koju pamtimo iz serije „Vojna akademija“.

Kako je objasnila u snimku, među najbitnijim alatima u glumi je mimika. Da bi glumci nesmetano mogli da „pokreću lice“ (facijalna ekspresija), i istovremeno delimično uklone bore, doktori se odlučuju za posebnu vrstu bebi-botoksa. Iako ovu metodu povezuju sa glumačkom profesijom, ona je svakako odlična i za sve one koji žele da uklone dosadne linije na licu, ali da ne izgledaju „prepeglano“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još