Nikad nije priznao, ali razlika je očigledna: Lice Breda Pita svi komentarišu, tračeve je nemoguće zaustaviti FOTO

Nikad nije priznao, ali razlika je očigledna: Lice Breda Pita svi komentarišu, tračeve je nemoguće zaustaviti FOTO

Autor: | 28/03/2023

0

Lice Breda Pita intrigira javnost

Na pragu sedme decenije Bred Pit i dalje može da se pohvali da je među najprivlačnijim muškarcima u istoriji Holivuda. Iako je poznat kao jedan od ležernijih glumaca, slavni oskarovac nesumnjivo vodi računa o svom izgledu.

Izbalansirana ishrana, treninzi i kozmetika za negu lica deo su svakodnevne rutine kojom održava svoju bezvremenu lepotu. Međutim, sve su glasnija govorkanja da redovno mackanje kremicama i zdrav tanjir nisu ključ njegovog izgleda, te da se Bred Pit podvrgao estetskoj hirurgiji.

Pročitajte: Ne prepoznaje ni svoje bližnje - Bred Pit progovorio o retkom poremećaju zbog kojeg sve češće ostaje kod kuće

Lia Toby/Getty Images

 
 

Iako nikada nije javno priznao da je radio bilo kakvu intervenciju kako bi očuvao lepotu i mladost, kod Pita se, navode stručnjaci, vidi da je išao pod nož. Kako tvrde, zvezda filma „Klub boraca“ ubrizgavao je botoks i stavljao filere u obraze. I to nije sve... Njegov pogled s godinama je postao više pospan nego sanjiv, te hirurzi spekulišu da je uradio fejslifting i podigao kapke. Spominje se i korekcija nosa, ali nisu svi stručnjaci saglasni sa ovom tvrdnjom.

Pročitajte: U trenerci i bez šminke - Nataša Bekvalac snimljena u bolnici za estetsku hirurgiju (video)

Frazer Harrison/Getty Images

 

Posle turbulentnog perioda razvoda od Anđeline Džoli, Pit je nedavno viđen sa trideset godina mlađom dizajnerkom nakita Ines de Ramon. Ko zna, možda je u tome tajna dobrog izgleda slavnog glumca, koji trenutno promoviše novi film „Wolves“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Gareth Cattermole/Getty Images