Čudesnih 14 navika: Sve beauty tajne Dženifer Lopez

Čudesnih 14 navika: Sve beauty tajne Dženifer Lopez

Autor: | 16/05/2016

0

Haroldu Lanceru, lekaru, dermatologu-kozmetičaru, veruju najpoznatije holivudske zvezde, Dženifer Lopez, Bijonse, Skarlet Johanson, Mišel Vilijams - i lista ide dalje i dalje.
On je otkrio tajne koje pomažu da njegovi klijenti izgledaju večno mladi.

Krema za lice nakon 60 sekundi

Važno je da nanesete kremu za lice odmah nakon pranja. U roku od 60 sekundi tanak procenat vode ostaje na površini kože, koji će ispariti nakon pranja i koža počinje da gubi vlagu.

Nemojte piti pre epilacije

Zvuči čudno, ali to je testirano tokom godina, ako popijete čašu vina ili koktel pre posete salonu, proces će biti bolniji i manje efikasan.

Ne stiskajte zube

Nedobrovoljnim stiskanjem vilice, vi ćete sebi učiniti uslugu da pokvarite zubnu gleđ, zaradite bore na uglovima usana i pokvarite oblik lica. Uzgred, ako ste skloni da škripite zubima tokom spavanja, postoje silikonske proteze, kao za boksere, samo mekane. Postepeno će ova navika nestati!

Navlažite kosu pre plivanja

Pre nego što skočite u bazen ili plivate u moru, polijte kosu vodom. Ona ispunjava prostor između skalpa i kose, i ne dozvoljava da so ili hlor prodru.

Pavlaka je bolje nego krema posle opekotina od sunca

- Naučio sam ovaj recept od naših ruskih kolega, i oni su mi rekli da je gotovo kao anegdota. Ali sam proverio - to je sjajno! Pavlaka sadrži dovoljno masti da ublaži kožu, mlečne komponente koje hlade kožu i ublažavaju i nema alergije! Namažite pavlaku, držite 20-30 minuta i operite hladnom vodom. I nema nelagodnosti!

Ne kupujte vatu

Ako ne želite da primenite osnovu prstima, koristite gusti sunđer ili četku. Dakle, najbolje je da tonik za lice stavite u ruku i operete lice. Vata apsorbuje nečistoću, a trošite novac uzalud.

Koristite prajmer (bazu)

Neutralan prajmer će sprečiti prekomerno sušenje kože koja nastaje zbog tonskih resursa. Ako je masna koža, prajmer će zaštititi pore, a rizik od akni će biti manji.

Operite lice šamponom za perut

Ne uvek, naravno, ali ako iznenada imate iritaciju na licu, a nemate odgovarajuća srestva iskoristite šampon za pranje kose protiv peruti. To je nešto što možete pronaći bilo gde!

Brijanje na suvo

Sigurni smo da vaš brijač stoji na ivici od kade, ili visi pod tušem. I vi morati da brijete dlačice pod mlazom vode. Ne savetujemo da ovo radite. Mnogo bolje je obrijati se na suvu kožu i onda, naravno, staviti kremu. Iritacija je manja, a dlačice ne urastaju.

Operite kosu sodom

Ako uveče imate važan događaj za koji ste izgradili sofisticiran stajling, koristeći gelove, pene i lak za učvršćivanje, teško ćete oprati kosu. Dodajte u uobičajeni šampon kašiku sode bikarbone: on će u potpunosti ukloniti ostatke od laka ili gela i kosi će vratiti volumen.

Operite zube pre doručka

Primećeno je da koža pacijenata koji peru zube pre doručka, izgleda bolje u odnosu na one koji ostavljaju ovo za kasnije.

Tuširajte se malkom vodom

Možda će vam u početku biti hladna, ali koža će vam na tome biti zahvalna.

Kupite kokosovo ulje

Ovo je najbolja krema za telo, idealna maska za lice i super sredstvo za kosu.

Dan bez šminke

Mislimo noć bez šminke. Samo hidratacija, ishrana i zaštita. Barem jednom nedeljno.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash/instagram/Jennifer Lopez hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti