Ljubavna priča Vilijama i Kejt: Sudbonosni susret ili unapred smišljen plan

Ljubavna priča Vilijama i Kejt: Sudbonosni susret ili unapred smišljen plan

Autor: | 12/06/2020

0

Vilijam i Kejt, ma koliko ih britanski tabloidi dovodili u sukob, skoro punih 14 godina uživaju u svojoj ljubavnoj priči. U više nego skladnom braku vojvoda i vojvotkinja od Kembridža dobili su troje mališana ‒ prinčeve Džordža i Luisa i princezu Šarlot.

Iako su mediji pokušali da braću Vilijama i Harija posvađaju, dovodeći ih u stalni sukob zbog njihovih supruga, kraljevska porodica za sada svemu uspešno odoleva. I dok je Megan Markl svoju slobodu i nezavisnost od krune platila ne baš tako lepim naslovima u medijima, Kejt smerno poštuje svaki protokol i sledi stroga pravila kraljice Elizabete II.

Pročitajte: Kejt i Vilijam bi zbog Megan Markl mogli da se nađu u problemu? (video)

 

Miljenica britanske nacije sa velikom radošću dočekana je u Kensingtonskoj palati i godinama uživa veliko poštovanje i slavu. Ali malo je poznato kako je proračunata Kejt osvojila srce princa Vilijama i postala vojvotkinja od Kembridža.

Kejt i Vilijam - Dve verzije početka jedne ljubavi

Opšte je poznato da su se Vilijam i Kejt upoznali na studijama na prestižnom univerzitetu „St. Andrews“. Nakon što su oboje diplomirali, zabavljali su se još nekoliko godina, a onda je 2010. princ Vilijam ponosno predstavio svoju verenicu Kejt Midlton celom svetu. Godinu dana kasnije priredili su jedno od najglamuroznijih venčanja, a ubrzo posle toga postali su i srećni roditelji prvog deteta, sina Džordža.

Pročitajte: Kraljevski karantin - Vilijam i Kejt još uvek ne planiraju da vrate decu u školu

Međutim, ovu službenu verziju priče kako su se upoznali Vilijam i Kejt pobila je knjiga Kati Nikol, koja je u zanimljivoj biografiji otkrila kako je zaista započela ova velika ljubavna priča.

Dok je prikupljala informacije o Kejt, autorka knjige razgovarala je sa mnogo njenih bliskih prijatelja iz mladosti. Svi su potvrdili da se par upoznao još pre dolaska na fakultet, a ne tokom studija.

Pročitajte: Kejt Midlton i princ Vilijam u neprijatnoj situaciji - Zašto je ovo uradila?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pls LIKE and FOLLOW. (@justkatemiddleton) дана 25. Феб 2016. у 4:21 PST

‒ Nije ga upoznala na univerzitetu „St. Andrews“. Kejt je Vilijama poznavala mnogo pre dolaska na fakultet, i to preko prijateljice koja je bila jako bliska sa Vilijamom i Harijem ‒ rekla je jedna poznanica Kejt Midlton.

Istina je da je 2001. godine Kejt odlučila da upiše univerzitet u Edinburgu i već je sve bilo spremno za njen dolazak tamo. Ali u poslednjem trenutku promenila je odluku i šokirala roditelje i prijatelje upisom na „St. Andrews“. To je samo jedan od dokaza da je Kejt želela da bude tamo gde i njen budući dečko, princ Vilijam, sa kojim je kasnije započela i ljubavnu romansu.

Ljubav u kojoj su postojale trzavice

Magazin „People“ pre nekoliko godina objavio je scenario za ekranizovanu priču o ljubavi slavnog para koja je bila prikazana na dan Vilijamovog i Kejtinog venčanja.

‒ Princ Vilijam Artur Filip Luis od Velsa svoju verenicu, običnu devojku Kejt Midlton, upoznao je na koledžu posle predavanja iz umetnosti ‒ preneo je tada službenu verziju njihovog poznanstva ovaj magazin.

U početku su bili samo prijatelji, koji su se često družili, učili zajedno i igrali tenis. Princ se, navodno, jako zagrejao za koleginicu videvši je kao manekenku na humanitarnoj reviji, na kojoj je bila odevena samo u prozirnu čipkastu haljinu.

Pročitajte: Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža od ranog detinjstva svoje mališane uče pravim vrednostima

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@britishroyals2018 је поделио/ла објаву дана 10. Авг 2016. у 11:12 PDT

Tokom prve godine studija Vilijam i Kejt, kao svi brucoši, živeli su u studentskom domu. Zatim su se na drugoj godini, sa još dvoje prijatelja, preselili u četvorosobnu kuću. Tu su u centru grada živeli kao cimeri. Upravo ovaj korak koštao je Kejt Midlton veze sa Rupertom Finčem, koja se raspala 2003. godine.

Oko Božića iste godine ona i princ počeli su da se zabavljaju. Prve zajedničke fotografije objavljene su u martu 2004. sa skijanja u švajcarskom Klostersu. Vilijam i Kejt uživali su u ljubavi, ali tri godine kasnije usledili su sukobi. Azatim i raskid zbog prinčeve navodne afere sa glumicom Isabelom Anstruer. Kejt nije želela da trpi ovo poniženje pa je vezu odmah raskinula.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kate of England (@kateofengland) дана 21. Сеп 2019. у 5:47 PDT

Za to vreme princ Vilijam viđao se sa nekoliko devojaka, pojavljivao se na skoro svim zabavama i kao da je jedva dočekao slobodu, bio je izuzetno srećan. Ali, kad to niko nije očekivao, samo nekoliko meseci kasnije, njih dvoje su se pomirlil. Ubrzo potom strpljiva i proračunata Kejt, kako su je zvali u kraljevstvu, dobila je verenički prsten od Vilijama.

Pročitajte: Trač o aferi uzima danak - Kejt i Vilijam kriju od javnosti krizu u braku? (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti