Princ Džordž presrećan, Kensingtonska palata je najzad otvorila vrata za njegove drugare

Princ Džordž presrećan, Kensingtonska palata je najzad otvorila vrata za njegove drugare

Autor: | 18/09/2019

0

Pošto je proveo leto s porodicom na egzotičnom ostrvu Mistik, a onda i u dvorcu Balmoral, princ Džordž je jedva dočekao početak školske godine i susret sa svojim prijateljima iz klupe.

Princ Džordž već tri godine pohađa školu Thomas Battersea. Časovi su ove godine počeli 5. septembra, a odmor od brojnih obaveza princ Džordž prekraćuje druženjem sa svojim prijateljima.

Osim što u njihov dom u Kensingtonskoj palati na igru često dolazi njegova rođaka Mod Vindzor, s kojom ide u razred, ove godine počeli su da ga posećuju i prijatelji iz razreda koji nemaju kraljevsko poreklo.

Iako izgleda vrlo zabavno trčati po palati i vrtovima koji su uokolo, da bi uopšte ušli da se igraju potreban je mnogo dugotrajniji proces i planiranje.

Naime, budući da je reč o članovima kraljevske porodice, sigurnost je na prvom mestu, zato svi koji žele da im dođu u posetu, pa čak kada ih neko iz kraljevske porodice i pozove, moraju da prođu kroz proveru.

Ali, za decu je i to poseban događaj, zato se niko ne zamara tim sitnicama, a princ Džordž ne krije sreću što je najzad dobio priliku da ugosti svoje prijatelje u svom domu.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: princ džordž

Najnovije vesti