Prinčevi Vilijam i Hari: Laž je da među nama postoje nesuglasice!

Prinčevi Vilijam i Hari: Laž je da među nama postoje nesuglasice!

Autor: | 14/01/2020

0

Britanski prinčevi Vilijam i Hari saopštili su danas da osporavaju tačnost medijskih napisa o napetim odnosima između braće

Kako prenosi BBC, zajedničko saopštenje je usledilo nakon što se u medijima pojavila vest da su se Hari i njegova supruga Megan odlučili na povlačenje sa kraljevskih dužnosti zbog maltretiranja princa Vilijama, kao i da je Megan odlučna da napusti kraljevsku porodicu dok je Hari "slomljenog srca" pokušao da sklopi sporazum o abdikaciji sa svojom 93-godišnjom bakom.

Prinčevi Vilijam i Hari su dali saopštenje u kojem demantuju novinske napise

U0či samog sastanka, očito pokušavajući da spasu što se spasiti da, u prvoj zajedničkoj objavi, otkako se lavina zakotrljala, oglasila su se i braća - prinčevi Vilijam i Hari, koji su tim putem odlučili da demantuju medijske napise, rekavši kako razdor među njima ne postoji, aludirajući da su ta medijska nagađanja neistinita.

https://www.instagram.com/p/B7JDwqsAFkc/

Braća su tako odbacila napise, osobito one u The Time-u, a koji je pisao kako su Megan i Hari optužili Vilijama da se nasilnički ponaša prema njima.

- Uprkos jasnim negiranjima i demantijima, danas se u britanskim medijima pojavila lažna priča u kojoj se nagađa o odnosu vojvode od Saseksa i vojvode od Kembridža. Za braću koja se toliko brinu o problemima i pitanjima oko mentalnog zdravlja, ovakvi navodi su uvredljivi, ali i potencijalno štetni - piše u saopštenju, prenosi BBC.

Vilijam i Hari su odlučili da pokušaju da svoj odnos poprave koliko god je to moguće

Inače samo nekoliko sati pre službenog početka sastanka najvažnijih članova kraljevske porodice, 98-godišnji princ Filip snimljen je kako besan napušta Sandringem.

https://www.instagram.com/p/B7LULNSH9Fc/

On sam, baš kao ni Kejt Midlton, nisu učestvovali na sastanku, ali, pre nego što je napustio svoj dom, gde sa kraljicom živi otkako je službeno otišao u penziju, jasno je dao do znanja svojoj supruzi kakvo je njegovo mišljenje o svemu.

Princ Filip je bio pogođen zbog odluke princa harija i Megan Markl da napuste kraljevstvo

Naime, već se pročulo kako je upravo on bio najglasniji u celoj porodici kada su saznali, i to iz medija, odnosno sa službenog Instagram profila princa Harija i Megan Markl koje su im namere, vičući po dvorcu, besan i u neverici zbog činjenice da je jedan od njegovih unuka odlučio da zada takav udarac monarhiji.

https://www.instagram.com/p/B7N_TWrn2Fq/

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još