Kejt i Vilijam bi zbog Megan Markl mogli da se nađu u problemu? (video)

Kejt i Vilijam bi zbog Megan Markl mogli da se nađu u problemu? (video)

Autor: | 12/06/2018

0

Megan Markl je pre braka s princem Harijem i ulaska u kraljevsku porodicu snimala fotografije za razne časopise. Megan bi te seksi fotke sada mogle da se obiju o glavu...

Francuski advokat tvrde da princ Vilijam (35) i vojvotkinja Kejt Midlton (36) nisu zaslužili da dobiju spor u kojem su im isplatili 92.000 funti zbog fotografija u toplesu. I to sve zbog Megan Markl (36).

Pošto su 2012. fotografi tajno snimi vojvotkinju u toplesu i objavili te fotografije u francuskom magazinu Closer, kraljevski par ih je tužio i dobio odštetu, prenosi Daily Mail. 

Pravnici sada tvrde da je licemerno što su dobili toliko visoku odštetu kad najnovijoj članici nije problem da se skida. Mislili su pritom na Megan Markl koja se fotografisala za magazin Men's Health 2013. godine.

 

Zastupnici Closera tvrde da bi odšteta trebala da bude znanto niža, a na sudu planiraju da pokažu da članice kraljevske porodice nemaju problema s golišavim fotografijama i da ih koriste za sopstvenu promociju.

Strani mediji tvrde i kako bi uskoro mogle da 'procure' njene toples fotografije, iz razdoblja pre nego što je upoznala princa Harija. To bi francuski pravnici mogli da iskoriste kao dokaz u svoju korist.

Mnogi se pitaju kako će Kejt da reaguje kad sazna da bi je Megan mogla koštati vrtoglavih 92.000 funti, piše 24sata.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti