Sastojci:
- 250 g kukuruza
- 100 g šampinjona
- 1 glavica luka
- 5 dl goveđe supe
- 5 dl mleka
- 2 krompira
- 1/2 veze peršuna
- 1 dl biljne pavlake
- 4 kašike ulja
- 2 kašike brašna
- začin C
Priprema:
1. Krompir, šampinjone i crni luk iseći na kockice, a peršun sitno iseckati.
3. U ključalu čorbu dodati kukuruz, krompir i šampinjone, pa kuvati dok povrće ne omekša.
4. U gotovu čorbu umešati biljnu pavlaku, začiniti je po ukusu i posuti peršunom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Kako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeLjilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)