Sastojci:
- 250 g kukuruza
- 100 g šampinjona
- 1 glavica luka
- 5 dl goveđe supe
- 5 dl mleka
- 2 krompira
- 1/2 veze peršuna
- 1 dl biljne pavlake
- 4 kašike ulja
- 2 kašike brašna
- začin C
Priprema:
1. Krompir, šampinjone i crni luk iseći na kockice, a peršun sitno iseckati.
3. U ključalu čorbu dodati kukuruz, krompir i šampinjone, pa kuvati dok povrće ne omekša.
4. U gotovu čorbu umešati biljnu pavlaku, začiniti je po ukusu i posuti peršunom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)