Pet malih feng šui saveta

Pet malih feng šui saveta

Autor: | 02/07/2013

0

Feng šui je drevna veština koja za cilj ima stvaranje harmonije i ravnoteže u životnom prostoru, koji doprinose pozitivnoj energiji u životu. Iako pravila feng šuija mogu biti komplikovana, počnite od nekih jednostavnih, koji vam mogu pomoći da već danas imate organizovaniji i srećniji život.

U spavaćoj sobi.

Krevet treba da bude pozicioniran između vrata i prozora. Izbegavate da kačite nešto teško iznad kreveta i potrudite se da su vam vrata koja vode u sobu uvek zatvorena, uključujući i vrata od ormana. Savetuje se da u spavaćoj sobi uvek imate tri ili devet biljaka, ako želite da poboljšate seksualni život.

 

Za radnim stolom.

Ako ste leđima okrenuti vratima, verovatno nećete dobiti dovoljnu količinu pozitivne energije. Neka vam sto uvek bude uredan, a pokušajte da uklopite boje poput ljubičaste. Crna boja poboljšava aspekat karijere i novca, kao i kreativnost. Obavezne su saksijske biljke, kao i fotografije porodice i dragih ljudi, ili bilo šta što vas podseća na njih.

 

U dnevnom boravku.

Dnevni boravak treba da bude topla, otvorena prostorija koja oslikava vaš lični stil. Upotpunite je umetničkim delima, fotografijama ili sitnicama koje vam znače. Neka osvetljenje bude što je svetlije i prirodnije moguće.

U kuhinji.

I u kuhinji su boje poput plave i ljubičaste, kao i biljke. U fokusu treba da bude šporet, i ostatak kuhinjskih elemenata bi trebalo da budu okrenuti ka njemu.

U kupatilu.

Kupatilo je prostor za čišćenje tela u uma, pa i ono treba da bude čisto i uredno. Koristite nežne nijanse, poput plave, koja prema feng šui principima poseduje jin energiju i promoviše osećaj smirenosti i opuštenosti.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti