Nataša Miljković otkriva tajnu svoje lepote

Nataša Miljković otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 04/04/2012

0

Voditeljku Natašu Miljković mnogi svrstavaju u najlepše žene javne scene.  Dve godine plavokosa voditeljka je zaštitno lice „Jutarnjeg programa“ „Radio – televizije Srbija“, zbog čega je i postala ranoranilac. Osim što je uspešna poslovna žena, Nataša je i privatno ostvarena. Već dve i po godine najvažniji muškarac u njenom životu je sin Lazar sa kim provodi svoje slobodno vreme. U njegovom vaspitavanju odlično se dopunjuje sa partnerom, poznatim glumcem, Srđanom Timarovim.
Tridesetpetogodišnja Nataša ne provodi previše vremena ispred ogledala. Lice neguje prema savetima svog dugogodišnjeg dermatologa koji joj i pravi kreme kao i mleka za skidanje šminke.
Da li imate problematičnu kožu i kako je negujete?
- Do sada nisam imala problema sa kožom, ali pošto radim skoro svako jutro sa veoma teškom šminkom na licu oni su počeli da se pojavljuju. Najbitnije mi je da lice pažljivo očistim. Koristim dobre kreme, a kada imam vremena nanosim masku. Ono što je navažnije, pijem dosta vode. Smatram da nema kreme koja može da nadomesti nedostatak vode, ma koliko ona hidrantna bila.
Pripremate li sami maske za lice ili i njih kupujete?
- Piling radim običnim kukuruznim brašnom, a od maski koristim onu koja je napravljena od blata iz Crnog mora koju sam dobila na poklon. Prezadovoljna sam jer odlično čisti pore.
Jeste li od onih žena koja mnogo vremena provode ispred ogledala?
- Ne. Ispred ogledala provedem pola sata pred „Jutarnji program“, a ostatak dana ga izbegavam.
Postoji li nešto što bi ste voleli da promenite u vašem izgledu?
- Mišljenje oko mog izgleda zavisi od toga na koju sam nogu ustala. Moje zadovoljstvo ne potiče od izgleda, mada često on strada usled nekog nezadovoljstva. Menjala bih samo oči kojima se nekada gledam.
Kako štitite kosu od oštećenja koja se javljaju usled čestog farbanja?
- Išla sam na keratinski tretman i rekla bih da mi je posle njega kosa kao nova. Ne feniram je i ne mučim toplotom. Danas postoje farbe koje ne štete kosu, postoje pakovanja, maske, regeneratori. Koristim „Wella Profesional“ kolekciju.
Da li se zdravo hranite?
- Ne jedem nezdravu hranu. To ne znači da se trudim da u pravilnim razmacima osmišljavam kvalitetne obroke. Jedem kada stignem, ali ne mučim svoj organizam raznoraznim otrovima.
Na koji način se rekreirate?
- Već petnaest godina redovno iposećujem teretanu. Ponekad vežbam sama, a ponekada sa trenerom. Nekada samo trčim. Ti treninzi su postali nešto bez čega danas ne bih mogla da zamislim svoj život. Oni su mi neka vrsta ventila, antistres terapija, izvor snage za sve obaveze koje me očekuju posle njih.
Koji deo lica volite da istaknete šminkom?
- Volim da istaknem oči, a podočnjake da sakrijem.
Smatrate li da visoka cena šminke i kozmetičkih preparata garantuje i njihov kvalitet?
- Verujem da je skuplja šminka i kvalitetnija, ali to se ne odnosi i na kreme za lice. Više verujem mom dermatologu nego kremi od hiljadu evra. Sve one su način da kompanije zarade više novca prodajući nam slabo delotvorna sredstva, masovno proizvedena i lepo upakovana.
Da li je kvalitetan san važan za dobar izgled?
- Ako ste nenašminkani onda je veoma bitan. Uz dobar korektor i puder sve se može sakriti i nadoknaditi, ali ne predugo.
Šta uvek imate u svom neseseru?
- Neseser nosim samo kada idem na posao, a tada je u njemu sva šminka koju imam kod kuće.

Piše: Sandra A. Rilak

Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti