Nataša Miljković: Lako je otići, ali ne i doći na RTS

Nataša Miljković: Lako je otići, ali ne i doći na RTS

Autor: | 01/04/2014

0

Popularno televizijsko lice Nataša Miljković priprema novu emisiju koja će od jeseni početi da se prikazuje na Javnom medijskom servisu Srbije.

- Postoji namera da se napravi jedan veliki televizijski projekat na RTS u kome ću ja učestvovati. Zasad ostajem u Jutarnjem programu i to je sve što mogu da kažem - rekla je Miljkovićeva.

Već mesecima se kalkuliše da Nataša napušta Jutarnji program i da je dobila fantastične ponude sa drugih televizija koje nikako neće propustiti. Međutim, ova voditeljka se povodom tih napisa nije oglašavala.

- Privatne televizije licitiraju, guraju televizijska imena u naslove, promovišu same sebe i to je njihov interes. U realnosti je lako sa RTS otići na neku privatnu televiziju, ali je danas jako teško preći na RTS. Samo je RTS institucija, nadam se da bolja vremena dolaze i da ćemo novim projektima pokazati svu svoju snagu i demonstrirati red veličina na našem televizijskom nebu - ističe voditeljka.

Nataša Miljković je već sa 14 godina počela da vodi tada veoma popularnu emisiju „Teenage TV“ na Studiju B, da bi sa 19 godina prešla na BK televiziju, gde je, između ostalog, radila i jutarnji program „Budilnik“. Završila je Fakultet političkih nauka, smer međunarodni odnosi, a sa 26 godina je magistrirala na temu „Politika sile u međunarodnim odnosima“ u Rimu. Radila je emisiju „Ključ“, a već četiri godine vodi Jutarnji program na Radio-televiziji Srbije.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još