Izabrano prvih 10 finalista Eurosonga, sutra nastupa naša Balkanika (video)

Izabrano prvih 10 finalista Eurosonga, sutra nastupa naša Balkanika (video)

Autor: | 09/05/2018

0

Nakon prve polufinalne večeri izabrano je 10 predstavnika koji su se plasirali u finale, dok nas večeras očekuje nastup naše Balkanike koja će pokušati da im se pridruži u velikom finalu koje nas čeka ovog vikenda.

Takmičenje za Pesmu Evrovizije, 63. po redu, održava se u Lisabonu pod sloganom All Aboard! ("Ukrcavanje") od 8. do 12. maja.

Iako su mnogi prognozirali da će se lepa Jana Terzi, predstavnica Grčke plasirati u finale bez problema, to se nije dogodilo, a kladionice su ovoga puta imale veći gubitak nego dobitak.

Ni lepa Franka koja je sa svojom pesmom "Crazy" pokušala da odvede Hrvatsku u finale, nije uspela da osvoji glasove publike i žirija. Takođe ni Makedonija nije uspela da se plasira u finale.

 

Bez obzira na scenske efekte i kostime, izgleda da je ovoga puta i za publiku koja je glasala, ali i za žiri, bio presudan glas i pesma koja je kvalitetna.

U prvom polufinalu Evrovizije nastupili su predstavnici 19 zemalja, a ovo su prvih 10 finalista na Evroviziji 2018. godine: Austrija, Estonija, Kipar, Litvanija, Izrael, Češka, Bugarska, Albanija, Finska i Irska.

hellomagazin.rs/m.g. Andres Putting

Slične Vesti