Da li ste primetili da seksepilna istražiteljka Kenzi Blaj vodi Eurosong?

Da li ste primetili da seksepilna istražiteljka Kenzi Blaj vodi Eurosong?

Autor: | 09/05/2018

0

Glumica, koja je poznata kao agentkinja Kenzi Blaj u seriji 'NCIS: Los Angeles', jedna je od voditeljki na ovogodišnjem Eurosongu.

- To je najduže televizijsko takmičenje u svetu i teško je ne biti uzbuđen zbog toga. Bilo je deo našeg života od detinjstva i razgovarali smo o tome sledećeg dana u školi - ispričala je nedavno Danijela Rua (34) za američki magazin Billboard.

- Bila sam u majčinoj kući u Portugalu s mužem, decom i nećacima. Gledali smo iako je bilo jako kasno - prisetila se Danijela gde je bila kada je Salvador Sobral (28) pobedio prošle godine na Evroviziji s pesmom 'Amar Pelos Dois'.

A post shared by Daniela Ruah (@danielaruah) on May 8, 2018 at 9:16am PDT

Glumica je istakla da je cela porodica bila uzbuđena jer je Salvador dobijao odlične bodove, a istakla je da je njen muž, kaskader Dejvid Pol Olsen (42) prvi put gledao to takmičenje.

- Samo je govorio: 'Ovo je neverovatno, ovo je neverovatno' - rekla je Danijela koja se rodila u Bostonu i živela tamo do pete godine života, a onda su njeni roditelji odlučili da se vraćaju u Portugal.

Glumica živi u Los Anđelesu s mužem i sinom Riverom Ajzakom (4) i ćerkom Sijerom Ester (1), a ističe da oseća veliku ljubav prema Portugalu. Objasnila je kako je upravo njen dragi nakon pobede Portugala na Eurosongu prvi predložio kako bi ona trebala da bude voditeljka na tom takmičenju.

A post shared by Daniela Ruah (@danielaruah) on Apr 8, 2018 at 9:37pm PDT

- Rekla sam mu da je lud i smešan, da nisam nikako povezana s Eurosongom osim što sam Portugalka kao i pobednik. On nije odustajao i rekao je kako je ozbiljan kao i da govorim tečno engleski - ispričala je Rua. Kaže da joj je to bila neverovatna ideja, ali nazvala je svog agenta i predložila mu, pa šta bude.

- Rekao je da je to odlična ideja i da će istražiti čim se sve složi. Nakon nekoliko meseci dogodilo se - prisetila se glumica koja se brzo sprijateljila s ostalim voditeljkama Filomenom Kautelom, Silvijom Albertom i Katarinom Furtado.

A post shared by Daniela Ruah (@danielaruah) on May 8, 2018 at 4:17pm PDT

- Divno je što po prvi put četiri žene vode Eurosong - istakla je Danijela koja je prvu ulogu odigrala sa 16 godina u portugalskoj sapunici, a trenutno igra u krimi seriji 'NCIS: Los Angeles' i srećna je što se, kako kaže, prikazuje u njenoj domovini.

- Moj narod se ponosi što sam uspela i drago mi je zbog toga. Kao 16-godišnjakinja sam rekla da ću doći do Holivuda i to se i dogodilo - ispričala je Danijela.

A post shared by Daniela Ruah (@danielaruah) on May 8, 2018 at 9:16am PDT

Dodala je kako se trudi da svo vreme bude mama i žena koja radi, a odrastala je uz majku koja je takav život vodila. Kaže da nije toliko teško imati dvoje dece jer njen sin ide u vrtić, pa većinu dana nije kod kuće.

- Posvećujem istu pažnju i ćerki i sinu, a kad on dođe kući grlimo se i igramo - objasnila je glumica koju je s mužem Davidom upoznao njegov brat i njen kolega Erik Kristijan Olsen (40) iz serije 'NCIS'.

A post shared by Daniela Ruah (@danielaruah) on May 7, 2018 at 10:23am PDT

Kaže da ju je Erik stalno pozivao na druženje kod njih kući, a jednom kad je došla prepustio je Davidu i njoj da sve 'odrade sami'.

- Ostalo je istorija - zaključila je Danijela.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti