Sanja Ilić nakon povratka sa Eurosonga: Nismo razočarani jer smo dobili toliko pohvala za nastup (video)

Sanja Ilić nakon povratka sa Eurosonga: Nismo razočarani jer smo dobili toliko pohvala za nastup (video)

Autor: | 13/05/2018

0

Muzičar Sanja Ilić se vratio u Beograd sa svojom grupom "Balkanika" nakon nastupa na Evroiziji, ali s osmehom, jer, kako ističe nisu razočarani iako su zauzeli 19. mesto.

Iako je Balkanika otišla na Evrovizijsko takmičenje uz neveliku podršku domaće javnosti, oni su nas u Eropi predstavili na divan način, gde su dobili pregršt divnih komentara i pohvala, te ih plasman nije previše razočarao.

Sanja je zadovoljan nastupom svoje grupe na ovom muzičkom bojištu, a pobedničku numeru, kao i pevačicu nije želeo da komentariše.

 

Balkanika je inače imala stresan izlazak na scenu jer je za vreme nastupa pevačice Suri, predstavnice Velike Britanije, nepoznati muškarac izašao na scenu, oteo mikrofon i počeo da skandira.

Organizatori su ponudili da Velika Britanija ponovo otpeva svoju pesmu pošto svi završe nastupe, a tim Velike Britanije je odlučio da za to nema potrebe.

Naši predstavnici izvodili su "Novu decu" odmah posle tog događaja, a šta se dešavalo iza kulisa otkrio je Sanja Ilić.

- Naš nastup je takav da Danica, kad počne da peva, da će to biti onako... frapantno za sve, da će ih, što kažu, pokidati. Međutim, sam početak nastupa bio je čudan. Ja nisam znao šta se desilo. Video sam da ona peva odlično, ali kao sa nekom dozom straha. Pa sam pomislio: 'Eto, dete smislio neku novu interpretaciju za finale'. I kad su došli, ona se tresla. 'Šta je bilo?' a ona kaže: 'Čoveče, ispred nas u hodniku su doveli nekog čovek i ubiše ga od batina. Mi treba da izađemo na scenu, a njega dvojica udaraju - pričao je Sanja, koji je tek posle na snimku video šta se zapravo dešava.

Zaključio je da je velika hrabrost posle takvog događaja izaći na scenu kao da ništa nije bilo, nazivajući ih profesionalcima.

hellomagazin.rs/m.g. Andres Putting

Slične Vesti

Pročitajte još