Balkanika pred večerašnje polufinale Evrovizije: Nosi nas pozitivna energija i sa tim osećajem izlazimo na binu

Balkanika pred večerašnje polufinale Evrovizije: Nosi nas pozitivna energija i sa tim osećajem izlazimo na binu

Autor: | 10/05/2018

0

Grupa „Sanja Ilić i Balkanika“ od ujutru do uveče ima brojne obaveze, ali članovima ne manjka energije i dobrog raspoloženja. Oni će se večeras takmičiti sa pesmom „Nova deca“, a spremni su da oduševe celu Evropu.

Lisabon se ovih dana često spominje u svim evropskim medijima jer se trenutno tamo održava 63. izbor za Pesmu Evrovizije, a srpski predstavnici “Sanja Ilić i Balkanika” su već ostali upamćeni među ostalim takmičarima.

Kada su izveli numeru “Nova deca” na portugalskom jeziku pobrali su simpatije mnogih, a to je ujedno i bio povod da nacionalna televizija ove zemlje odvede našu delegaciju na krstarenje brodom, gde su imali prilike da govore o Srbiji.

Pored dobrih glasovnih sposobnosti koje naši predstavnici poseduju, Srbija će ostati upamćena i po lepoti Danice Krstić, Nevene Paripović i Ive Banićević, koje svojim šarmom nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Dok su se spremale za probu pitali su ih da li ih je neki muškarac već osvojio njihova srca.

- Na Evrosongu su svi toliko fini i predusretljivi! Uživamo u svim lepim komentarima i gestovima. Naša kostimografkinja pobrinula se da uvek izgledamo dobro i stilizovano, a naš tim da uvek budemo dobro raspoložene i nasmejane. Takva atmosfera doprinosi da održimo titulu najlepših - u dahu je rekla Iva, dok su Danicu pitali šta će večeras poneti kao amajliju na sceni.

- Nosi nas pozitivna energija naše grupe i sa tim osećajem izlazimo na binu. Na ruci će mi ostati brojanica od koje se ne razdvajam i koja mi je jako važna - dodala je Danica Krstić.

Ona je, inače, pre dolaska u Lisabon od Evrovzijskih fanova proglašena za najlepšu predstavnicu. Cela grupa je obilazila znamenitosti Lisabona, a novinare je interesovalo da li su zbog nečega zaplakali.

- Iskreno, svako slobodno vreme posle probe koristimo za druženje sa ostalim predstavnicima. Tada ima mnogo smeha, jer pevamo uživo i svako ima neku šalu kojom nasmeje sve prisutne. U našem slučaju suze dolaze u obzir samo onda kada su radosnice - iskrena je Nevena.

U Lisabonu uživa i Sanja Ilić.

- Uživamo u svakom trenutku našeg boravka u Lisabonu. Tempo je brz, tokom dana naše devojke promene nekoliko odevnih kombinacija i frizura, i imamo po najmanje pet snimanja i intervjua. Sve to može da bude naporno, ali samo pomislimo na to koliko je velika stvar što smo predstavnici naše zemlje na ovako velikom takmičenju i ništa nam ne pada teško - iskren je Sanja Ilić koji je u poslednjem trenutku doneo odluku da se ne nađe na sceni, već iza nje.

hellomagazin.rs Andres Putting/Thomas Hanses

Slične Vesti

Pročitajte još