Najemotivniji momenti 19. Serbia Fashion Week-a: Mali manekeni oduševili publiku

Najemotivniji momenti 19. Serbia Fashion Week-a: Mali manekeni oduševili publiku

Autor: | 12/05/2022

0

Jedna od revija koja je privukla najveću pažnju publike na nedavno održanom Serbia Fashion Week-u jeste prezentacija dečje kolekcije namenjene najmlađima koji žele da izgledaju nešto svečanije u posebnim prilikama, a da se pri tom osećaju udobno i komforno. 

Nenad Karlić

 

Dok su mali manekeni i manekenke u kreacijama brenda TMV Fashion poput profesionalaca veselo koračali pistom, publika ih je bodrila aplauzima, dok se na licima prisutnih mogao primetiti iskreni osmeh. Zajedno sa svojim ćerkama pistom su prošetale i neke poznate mame, glumice Danijela Vranješ i Isrka Brajović kao i novinarka i urednica Nadežda Jokić.

Nenad Karlić

 

Nenad Karlić

 

Posle ove revije koja predstavlja najemotivniji deo večeri, dizajnerka koja stoji iza ove kolekcije Svetlana Čavić ispričala je kako je došla na ideju da se predstavi  kolekcijom za decu:

- Kolekcija nosi naziv Crni Labud, a inspirisana je našim kupcima. Model, boja, kroj i način izrade moraju da zadovolje visoke kriterijume naših malih kupaca. Modna revija u Novom Sadu bila je osmišljena  tako da približimo deci svečanu odeću. Teško je za dete uzrasta od 6 do 12 godina kupiti nešto lepo i elegantno, a da to nije preterano šareno, da se mališani u tome mogu pojaviti i u nekim svečanijim prilikama, a da im garderoba koju nose bude udobna. Naša kolekcija je nosiva i u drugim prilikama, a to su potvrdila deca koja su je nosila na ovoj reviji. Kolekcija je prikazana na Serbia Fashion Week-u uz veliko zadovoljstvo naših malih manekenki i manekena od kojih su neki prvi put nastupali javno. Bilo je pozitivne treme, ali samo dok nisu stali pred kamere i fotoaparate. Imali ste priliku da vidite koliko su naši mali manekeni i manekenke na pisti bili nasmejani i srećni. Mogli su lepo da se kreću, nisu bili sputani, a materijali su posebno birani, organski pamuk. Ovaj posao koji predstavlja moju ljubav radim zajedno sa moje dve ćerke koje su modne kreatorke i moja najveća radost i inspiracija - rekla je Svetlana Čavić ispred brenda TMV Fashion.

Nenad Karlić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još