Ovacije za Jelenu Tomašević na reviji Aleksandre Lazić

Ovacije za Jelenu Tomašević na reviji Aleksandre Lazić

Autor: | 28/04/2022

0

U večeri svečanog otvaranja 19. izdanja Serbia Fashion Week-a reviju je imala mlada, talentovana dizajnerka Aleskandra Lazić i njen brend Lacher. Odevni komadi iz ove kolekcije eleganti su i prefinjeni, bez suvišnih detalja, ali ipak veoma efektni. Specijalna gošća na ovoj reviji bila je pop zvezda Jelena Tomašević koja je ponela jednu od kreacija ovog brenda, a njen nastup prisutni su pozdravili ovacijama.

Nenad Karlić

 

- Ova kolekcija se zove Lacher i namenjena je mlađoj populaciji. Želela sam da osvestim mlade devojke da mogu izgledati elegantno i kad su svedene, bez nekih preteranih detalja. Materijali koji su korišteni za ove kreacije su čista svila i jedna nova tkanina iz Italije, o kojoj ne bih sada previše da otkrivam. Velika mi je čast da je Jelena Tomašević bila gost na reviji, jer nje glas je moćan i raskošan, baš kao i moja kolekcija - rekla je Aleksandra Lazić dodajući da je svoju modnu liniju pokrenula pre svega šest meseci i da nastup na Serbia Fashion Week-u smatra velikim uspehom.

Nenad Karlić

 

- Već dva puta sam bila na Serbia Fashion Week-u i uvek me obuzme neka blaga trema dok se pitam da li ću odgovoriti zadatku, zato što to nije samo pevanje kao na koncertima, već ujedno i hod po pisti. Sve mora biti u ritmu, da ne skrenem previše pažnju na sebe i svoje kretanje, jer su modeli zapravo u prvom planu. Moram da se zahvalim Aleksandri i njenom brendu Lacher na ovom divnom odelu koje su za mene kreirali i sašili. Volim odela i uvek sam odevena svedeno i elegantno, ali nešto ovako nisam ranije nosila. Ponekad eksperimentišem za neke editorijale, neka slikanja, a dok se pripremam za nastup ili u nekim privatnim prilikama, držim se onoga što mi dobro stoji. Međutim, ovo večeras je bio svojevrstan izlet iz nečega na šta sam navikla - rekla je Jelena Tomašević posle revije.

Nenad Karlić

 

Nenad Karlić

 

Nenad Karlić

 

Nenad Karlić

 

Nenad Karlić

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još