Direktno iz Italije: Sezona proleće/leto 2022. nam donosi ove modele

Direktno iz Italije: Sezona proleće/leto 2022. nam donosi ove modele

Autor: | 09/03/2022

0

Ma koliko nam sad daleko zvučalo, sezona proleće/leto 2022. nam uskoro stiže. I dok maštamo o tome da konačno odložimo kapute, čizme, kape i rukavice, vodimo vas na put kroz trendove za naredne (toplije) sezone. A ko bolje poznaje modu od Italijana?

Naime, odavno već svi znamo da je ova zemlja prestonica mode, te nam iz godine u godinu upravo Italija i diktira predstojeće trendove. A evo i šta nam predlažu za naredni period.

Sezona proleće/leto 2022.
Niža peta

Promo

 

Već neko vreme (na radost mnogih dama) visoke potpetice nisu u fokusu. Zapravo, sve više nosimo ravnu obuću, a sada se u modu vraća niska peta. Pored toga što su trendi, ovakve cipele su udobne i lako prilagodljive svakom stilu.

Najbolja prijateljica

Promo

 

Zaista, nijedna dama (ali ni većina gospode) ne može da zamisli da iz doma izađe bez tašne. A ove sezone, u fokusu su neobični modeli, zanimljivih šara i dezena. Tako i sasvim jednostavan autfit dobija potpuno novu dimenziju.

Klasika

Promo

 

Za one dame koje ne vole mnogo da eksperimentišu s obućom, tu je svakako klasičan model cipela, koji, čini se nikada neće izaći iz mode. Lako se kombinuje i s prolećnim i letnjim suknjama i haljinama, ali i uz pantalone, farmerice ili kombinezone.

Upečatljivo

Promo

 

Dovoljan je samo jedan detalj u celom odabiru garderobe, pa da zasijamo punim sjajem. Ovaj put, izbor su cipele neobičnog, a upadljivog dizajna. Privlače pažnju, daju poseban pečat svakom aufitu i mogu se nositi i u svečanijim prilikama, ali i u opuštenijim varijantama, uz džins.

Metalik

Promo

 

Sivkaste metalik boje vratile su se u modu i polako, ali sigurno, stavljaju bronzane i zlatne nijanse u prvi plan. Pored asesoara, metalik boja se sve više koristi i na drugim odevnim predmetima. Pa ukoliko volite metalik, ali niste spremne da obučete pantalone ili haljinu u ovim nijansama, izaberite trendi torbu.

Šešir glavu čuva

Promo

 

I za kraj, ali ne i manje važno, tokom proleća i leta obavezne su kape i šeširi, kako bi nas zaštitili od sunca. A zašto ne bismo tom prilikom bile i šik? Kačketi su uvek u modi.

DUH ITALIJE U BEOGRADU I NOVOM SADU

Već 10 godina firma “FASHION PARADISE” donosi duh Italije u Novi Sad, a od jula meseca 2020. godine i u Beograd.

Pratimo modne trendove i prilagođavamo ih potrebama naših klijenata. Upravo je to ono što naši klijenti cene i zbog čega nam se rado vraćaju. Posetite nas i proverite zašto važimo za mesto gde se modni snovi pretvaraju u stvarnost.

“FASHION PARADISE”- mesto gde se modni snovi pretvaraju u stvarnost

TC Mercator, Bulevar oslobođenja 102, Novi Sad
telefon: 381 21 6 521 621 mobilni: 063-1193005

Mercator centar Beograd, Bulevar umetnosti 4, 11070 Novi Beograd
telefon: 381 62 1193005

Facebook: @FashionParadiseSrbija
Instagram: @fahsion_paradise_srbija
e-mail: [email protected]

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti