Mesečni horoskop za mart: Ko menja posao, a kome se smeši veridba?

Mesečni horoskop za mart: Ko menja posao, a kome se smeši veridba?

Autor: | 01/03/2020

0

 

Ovan

Angažovani ste na različitim stranama i budnim okom pratite nove događaje na poslovnoj sceni. Potrebno je da postavite listu prioriteta u dogovoru sa saradnicima, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu da Vam olakšaju put do afirmacije i poslovnog uspeha. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Ukoliko Vam je stalo do emotivnog zbližavanja ili pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namera, uživajte u situacijama koje Vas emotivno zbližavaju.

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Ko će promeniti posao, a ko sresti ljubav svog života?

Bik

Zahvaljujući dobroj proceni imate jasne ciljeve i uporno branite svoje poslovne interese, očekuju Vas različiti komentari u krugu saradnika. Nema potrebe da činite poslovne kompromise, ukoliko oni nisi u skladu sa Vašim moralnim načelima. Ako neko pokušava da Vas dovede pred svršeni cin, važno je da se suprotstavite na adekvatan način i bez posledica. Zbog brojnih obaveza, svesno propuštate neke značajne događaje u ljubavnom ili porodičnom životu. Primećujete da se nešto neobično dešava sa Vašim partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim pitanjima. U svemu postoji »zdrava granica«, nemojte zanemariti nečije potrebe i kada Vam se čini da su one pomalo inscenirane.

Blizanci

Imate utisak da se nalazite ispred drugih i samouvereno odbacujete različite primedbe koje nisu po Vašoj volji. Preterano insistiranje na ličnim interesima skreće pažnju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj saradnji. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Nema potrebe da verujete u sreću koja dolazi iznenada ili bez odobravanja Vaše porodice. Emotivni zanos ponekad treba »kontrolisati«, obratite pažnju na nečije komentare. Skloni ste čestim promenama u raspoloženju. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i često vrlo subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje.

Rak

Samouvereno branite svoje poslovne interese i aktivno učestvujete u različitim pregovorima, pri tome se ne obazirete mnogo na nečije komentare. Situacije koje nisu po Vašoj meri i ukusu, odbijate da čujete i ne dozvoljavate da neko menja Vašu poslovnu strategiju i stil rada. Orijentisani ste prema velikim idejama, ali i sa realnim mogućnostima za uspeh. U ljubavnom odnosu ne pričate previše, jer Vaši postupci dovoljno govore o Vašim namerama ili osećanjima koja Vas ispunjavaju. Nečije prisustvo i nežni »dodir ljubavi«, deluje vrlo inspirativno i navodi Vas na plemenito ponašanje. Zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za mart, pročitajte na sledećoj strani

Zavisnost modernog doba: Kako se izlečiti od društvenih mreža

Lav

Koristeći sve prednosti kojima raspolažete pokušavate da stvorite bolje uslove i da ostvarite svoje poslovne interese. Bez obzira na svoje praktične sposobnosti, ne možete uvek da uskladite različita interesovanja i da ispunite nečija očekivanja. Potrebno je da formirate nove kriterijume, saradnici ponekad imaju nezamenljivu ulogu u rešavanju poslovnih dilema. Neko Vam daje dobar primer. Ponovo preispitajte svoju ulogu u odnosu sa jednom bliskom osobom. Povremeno delujete uznemireno, letargično ste raspoloženi i skloni preterivanju u izražavanju svojih osećanja ili potreba. Često reagujete impulsivno ili pomalo razdražljivo prema voljenoj osobi, nema razloga da dodatno komplikujete svoj ljubavni odnos.

Tvrdoglavi i uvek u pravu: Ovi horoskopski znakovi moraju da vode glavnu reč

Devica

Novi događaji na poslovnoj sceni mogu da poremete Vaše planove, stoga razmislite o nekom alternativnom rešenju. Potrebno je da se suočite sa saradnicima koji koriste drugačije metode, uvek postoji mogućnost za novi kompromisni dogovor. Kada se nalazite u problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokreću glavnu inicijativu. Ukoliko osećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju »slabu tačku«, razmislite na koji način treba da animirate svog partnera. Nema razloga da se unapred predajete ili da odustajete od svojih ljubavnih namera.

Vaga

Stalo Vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju, stoga budite dovoljno promišljeni u proceni pravih vrednosti. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili izjave koje dajete. Izbegavajte javnu raspravu sa saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite na neki zaobilazan način. U ljubavnom životu, očekuje Vas pozitivan obrt. Ipak, svoje intimno raspoloženje zadržite za krug bliskih prijatelja. Neophodna Vam je emotivna diskrecija, naročito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom društvu. U skladu sa svojim namerama, nemojte pričati više nego što je potrebno.

Škorpion

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za mart, pročitajte na sledećoj strani

Strelac

Stalo Vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim stranama. Važno je da obnovite neke poslovne kontakte i da se priključite timu saradnika za koje Vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Opredelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na različitim nivoima i budite pažljiviji sa ulaganjem novca. Imponuju Vam nečija pažnja i komplimenti, novi susreti na Vas deluju vrlo podsticajno. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad i »male stvari« imaju »veliku čar«, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na Vaš ljubavni odnos.

Ovi horoskopski znaci najteže podnose raskid

Jarac

Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičete kreativnost u idejama, očekuje Vas zajednički dobitak i mogućnost za obnavljanje nekih poslovnih dogovora. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje razultate. U ljubavnom životu potreban Vam je »mali podsticaj«, da osetite veliki emotivni zanos ili strast i inspiraciju u blizini voljene osobe. Na sreću, partner ume da ispuni Vaša očekivanja. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiju poruku ili udvaranje. Očekuje Vas novo emotivno zadovoljstvo i prijatno iskustvo u novom društvu.

Vodolija

Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba procenjivati sa različitih aspekata, pre nego što donesete zaključak i konačnu odluku o budućim potezima. Delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu, ali kod Vaših saradnika postoje značajne razlike u stepenu motivacije ili interesovanju. Nema potrebe da potcenite nečiju ulogu prilikom poslovno-finansijskog posredovanja. U ljubavnom životu priželjkujete neke nove i veselije događaje. Smišljeno birate pravi trenutak, da ostvarite sve svoje namere ili da voljenoj osobi saopštite važne planove. Međutim, ponekad je teško predvideti splet novih događaja. Imponuje Vam saznanje, da ostavljate zapaženi utisak na svoju okolinu.

Ribe

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Uz određenu dozu mudrosti i sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere. Ne krijete da imate visoke zahteve u svakom pogledu. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost i preciznost, donose novi uspeh. Stalo Vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Ponekad Vaša emotivna inspiracija prevazilazi i nečija skrivena maštanja. Uznemirenost koju često osećate ne treba doživljavati kao odraz »slabosti«, već kao dodatni impuls. Delujete spokojno, samo kada oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

Horoskop preuzet sa sajta: astrolook.com

hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti

Najnovije vesti