Veliki mesečni horoskop za februar: Nekima će doneti novčani dobitak, dok će drugima pomrsiti konce

Veliki mesečni horoskop za februar: Nekima će doneti novčani dobitak, dok će drugima pomrsiti konce

Autor: | 01/02/2023

0

Mesečni horoskop za februar 2023. godine

Ovan

Uz dobru procenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate delovati energično i ultimativno u društvu saradnika. Nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava pogrešnim informacijama, koje mogu da Vas navedu na loš poslovni potez. U Vašem interesu je da sačuvate dobru poslovnu i društvenu poziciju. U svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama. Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su Vam dostupne različite privilegije i birate dominantnu ulogu pred svojim partnerom. Za promenu privlači Vas neobična avantura. Partner ili osoba koja Vam se dopada, ne može da odoli pred Vašom pojavom i zavodljivim šarmom.


Bik

U skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji Vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna organizacija vodi ka uspehu, važno je da efikasno ostvarite svoje ciljeve bez suvišnih rasprava. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe. Ponekad teže kontrolišete svoj zanos ili strasti, ali Vaš izraz lica dovoljno govori o onome što mislite i osećate. Ne možete da izmaknete pred nečijim interesovanjem.


Pročitajte: Veliki godišnji horoskop za 2023 - Otkrijte šta vas čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja

Photo by Ivan Samkov from Pexels

 

Blizanci

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa svojim saradnicima često vodite »glavnu reč« i umete da ostvarite dobru poziciju. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji Vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja.


Rak

Savesno ispunjavate svoj deo obaveza ili zvanične dogovore, ali postoje saradnici koji imaju drugačija merila vrednosti i često menjaju svoju strategiju. Nema razloga da neko utiče na Vašu profesionalnu nesigurnost. Budite promišljeniji u vezi sa finansijskim transakcijama, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u Vaše ime o zajedničkim ciljevima. U ljubavnom odnosu imate raznovrsnije potrebe nego što ih partner naslućuje ili prepoznaje na osnovu Vašeg ponašanja. Preplavljuje Vas romantično raspoloženje i priželjkujete idiličnu vezu, potrebno je da osetite zajednički vrhunac. Delujete zanosno, nemojte odustajati od svojih emotivnih namera.


Šta nam još predviđa mesečni horoskop za februar pročitajte u nastavku 

Lav

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u Vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da Vas kompromituju. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja.

Devica

Delujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

Pročitajte: Kineski horoskop za 2023 - Pred nama je godina Zeca Crne Vode, evo šta čeka svaki znak

Shutterstock

 

Vaga

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, sa namerom da utičete na sve važne aspekte u poslovno-finansijskim pregovorima. Primećujete da saradnici pažljivo prate ili ocenjuju Vaše angažovanje. Ipak, Vi imate dovoljno snage da se izborite sa različitim problemima. Dovoljno ste razumni da sačuvate svoju poslovnu poziciju i da prihvatite nečiji uticaj. U ljubavnom životu ne dolazi do promena koje priželjkujete, ali Vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija. Ukoliko primećujete kod partnera neke »sumnjive naznake« u ponašanju, nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko. Stalo Vam je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

Škorpion

Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo delimične rezultate, što Vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Potrudite se da budite dovoljno promišljeni, pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti, ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada Vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po merilima ili po ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih »ljubavnih trikova«. Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni život.


Šta predviđa mesečni horoskop za februar ostalim znacima zodijaka pročitajte u nastavku 

Strelac

Umete vrlo promišljeno i selektivno da birate određene situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom, ima svoje dobre i loše strane. Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje određuju Vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje skoro »bledunjavo«, ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednički impuls koji Vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

Jarac

Stalo Vam je da ostvarite zajedničke interese, ali i da promenite ustaljeni poslovni poredak ili određene uslove koji Vas obavezuju na dodatne ustupke. Nema razloga da obraćate pažnju na sporedne situacije koje Vam oduzimaju dragocenu energiju ili vreme. Vaša kreativnost dolazi do pravog izražaja u situacijama kada drugi gube volju ili idejnu orijentaciju, umete da pronađete zaobilazno rešenje. Nalazite se u fazi »emotivnog privida«, često na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Imate utisak da Vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili priliku da ostvarite svoje namere. Uporno pokušavate da sagledate sve mogućnosti zajedničkog života. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuje Vas nova ljubavna romansa.

Pročitajte: Ko su najmudrije žene zodijaka?

Shutterstock

 

Vodolija

Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da precenjujete svoje profesionalne mogućnosti pred okolinom. Prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Ukoliko Vam je stalo da uspostavite harmoničan odnos sa voljenom osobom, ponekad morate upotrebiti i »zrno mudrosti« ili neke »skrivene adute«. Dobra ljubavna strategija podrazumeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osećanja i uzajamna naklonost.


Ribe

Nalazite se pod psihološkim pritiskom, dobro procenite kompletnu situaciju na poslovnoj sceni i različite mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Važno je da sačuvate dobre kriterijume u susretu sa saradnicima i prilikom izbora poslovnih ciljeva. Dugoročniji uspeh podrazumeva pravilnu procenu vrednosti i poštovanje zajedničkih odluka. U ljubavnom životu, suviše inistirate na ubedljivim dokazima i često tražite strogo ili razumno objašnjenje za nečije ponašanje. Partner neće pokazati dovoljno sluha za sve Vaše ideje ili zahteve. Pažljivije analizirajte uzročno-posledične veze, koje ostvaljaju određeni »trag« na Vaš ljubavni odnos i ponašanje.


Mesečni horoskop za februar preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti