Mesečni horoskop za avgust

Mesečni horoskop za avgust

Autor: | 01/08/2022

0

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine

Ovan

Nalazite se pod psihološkim pritiskom, dobro procenite kompletnu situaciju na poslovnoj sceni i različite mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Važno je da sačuvate dobre kriterijume u susretu sa saradnicima i prilikom izbora poslovnih ciljeva. Dugoročniji uspeh podrazumeva pravilnu procenu vrednosti i poštovanje zajedničkih odluka. U ljubavnom životu, suviše inistirate na ubedljivim dokazima i često tražite strogo ili razumno objašnjenje za nečije ponašanje. Partner neće pokazati dovoljno sluha za sve Vaše ideje ili zahteve. Pažljivije analizirajte uzročno-posledične veze, koje ostvaljaju određeni »trag« na Vaš ljubavni odnos i ponašanje.

Bik

Stalo Vam je da okolina pravilno vrednuje Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Ali, postoje različiti faktori koji utiču na iznenadne promene na poslovnoj sceni ili na završne rezultate. Potrudite se da pravilno ispunite sve svoje obaveze, bez psihološkog pritiska i takmičarskih aspiracija. Pre ili kasnije, završni rezultati predstavljaju osnovno merilo vrednosti. Najlepši događaji Vas očekuju u ljubavnom životu ili u susretu sa jednom dragom osobom. Uvek kada se uzburkaju Vaše strasti i osećanja, to predstavlja pozitivan »signal« koji vodi ka ljubavnoj romansi. Prenesite svoju strast i inspiraciju na voljenu osobu, budite dovoljno maštoviti.

Pročitajte: Kineski horoskop za 2022 - Stiže nam godina Vodenog tigra i sa njom velike promene, evo šta očekuje svaki znak

Photo by Andrew Romanov on Unsplash

 

Blizanci

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u Vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da Vas kompromituju. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja.

Rak

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, sa namerom da utičete na sve važne aspekte u poslovno-finansijskim pregovorima. Primećujete da saradnici pažljivo prate ili ocenjuju Vaše angažovanje. Ipak, Vi imate dovoljno snage da se izborite sa različitim problemima. Dovoljno ste razumni da sačuvate svoju poslovnu poziciju i da prihvatite nečiji uticaj. U ljubavnom životu ne dolazi do promena koje priželjkujete, ali Vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija. Ukoliko primećujete kod partnera neke »sumnjive naznake« u ponašanju, nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko. Stalo Vam je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za avgust pročitajte u nastavku

Lav

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dodatnu pažnju i angažovanost, ali usled različitih pritisaka većinu obaveza završavate u poslednjem trenutku. Muči Vas finansijska neizvesnost, stalo Vam je da investirate svoje znanje i energiju u korisne ciljeve. Potrebno je da sačuvate dobar saradnički odnos kako biste ostvarili svoje poslovne vizije. Pokušavate da promenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Na žalost, prati Vas loš emotivni dijalog u odnosu sa bliskom osobom. Stvari koje Vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vašeg partnera izazivaju neki suprotan efekat ili negodovanje.

Devica

Interesantne ideje koje imate potvrđuju Vašu originalnost u razmišljajnju i potvrđuju Vašu spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve u dogovoru sa saradnicima. Potrebno je da uskladite različita interesovanja, koja mogu da Vam obezbede poslovno-finansijski uspeh ili novo profesionalno napredovanje. Na sreću, okolina Vas podržava da ostvarite svoje poslovne interese. Jasno se primećuje da ste raspoloženi za novu romansu, ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namere koje imate prema bliskoj osobi. Važno je da imate dobar predosećaj u proceni novih događaja ili osobe koja obelezava Vaš ljubavni život. Često priželjkujete da ostvarite sve ono što Vam se nalazi u srcu i duši.

Pročitajte: 10 najvažnijih datuma u 2022. godini - Obratite pažnju na ove dane, mogli bi da vam promene život

Photo by Scott Broome on Unsplash

 

Vaga

Delujete rezervisano pred određenim saradnicima i odbijate nove izazove, stalo Vam je da organizujete svoju okolinu za efikasnije poslovanje. Nepovoljna poslovna klima neće trajati dugo, važno je da se dobro pripremite za narednu fazu. Odložite potpisivanje nekih spornih dokumenata ili finansijske transakcije pod sumnjivim okolnostima. U ljubavnom životu, nema potrebe da se ponašate suviše zahtevno ili nametljivo prema voljenoj osobi. Upornim nametanjem svojih stavova ili strogih pravila ponašanja, najčešće podstičete suprotan efekat. Oprostite svom partneru na različitim propustima koje čini, nemojte »gasiti« ljubavne iskre.

Škorpion

Uz svu ažurnost i odgovornost koju izražavate, ne možete u potpunosti da udovoljite svim svojim saradnicima. Neko Vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na propratne komentare ili na različita upozorenja. Povremeno osećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Delujete uzdržano i ne želite da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja, stoga odlažete konačnu odluku. Čini Vam se da prolazite kroz novi »ljubavni suton«. Nedostaju Vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner često odsustvuje iz Vama nepoznatih razloga, tako da Vam uskraćuje svoju emotivnu pažnju. Potajno priželjkujete da se ostvari jedan romantičan susret ili Vaša »ljubavna vizija«.

Šta predviđa mesečni horoskop za avgust ostalim znacima zodijaka pročitajte u nastavku

Strelac

Stalo Vam je da ostvarite svoje prioritete i da budete dobro informisani o različitim poslovnim prilikama. Korisne informacije mogu da Vas poštede od nepotrebnog napora i da Vas svrstaju u povlašćenu poziciju. Delujete promišljeno i imate tačnu predstavu o ciljevima koje treba da ostvarite u poslovnim pregovorima. Sačuvajte dobar saradnički odnos na različitim stranama. U odnosu sa voljenom osobom vešto umete da smislite sjajan izgovor, posebno kada želite da eskivirate neke osetljive teme ili situacije koje Vam se ne dopadaju. Međutim, pokazaće se da partner ima pozitivan uticaj na Vašu odluku ili ponašanje, čak i kada Vi imate drugačije mišljenje.

Jarac

Delujete promišljeno u različitim situacijama, stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije. Važno je da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima. Skloni ste čestim promenama u ponašanju i raspoloženju, čini Vam se da neko indirektno »kontroliše« Vaše kretanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namere, ali događaji ne idu u željenom pravcu. Teško Vam je da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Pročitajte: Tri znaka kojima će 2022. biti najbolja godina - Ako ste jedan od njih, nazdravite!

Photo by arty on Unsplash

 

Vodolija

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.

Ribe

U skladu sa svojim praktičnim interesima birate nove poslovne teme ili ciljeve. Ipak, poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspeh. Veština prilagođavanja na različite profesionalne standarde donosi uspešnije rezultate. U ljubavnom odnosu ništa ne želite da prepuštate slučaju, ali strasti Vas odaju više nego što naslućujete. Bliska osoba na osnovu Vašeg ponašanja prepoznaje i skrivene namere ili emotivno raspoloženje, koje uporno pokušavate da prikrijete. Neko dobro predviđa Vašu emotivnu rekciju, ne možete da potisnete svoja osećanja.

Mesečni horoskop za avgust preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari (0)

Loading
Astrolook hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti