Mesečni horoskop za april

Mesečni horoskop za april

Autor: | 01/04/2022

0

Mesečni horoskop za april 2022. godine

Ovan

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.

Bik

Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo delimične rezultate, što Vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada Vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po merilima ili ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih »ljubavnih trikova«. Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni život.

Pročitajte: Ko su najmudrije žene zodijaka?

Unplash

 

Blizanci

Novi događaji na poslovnoj sceni mogu da poremete Vaše planove, stoga razmislite o nekom alternativnom rešenju. Potrebno je da se suočite sa saradnicima koji koriste drugačije metode, uvek postoji mogućnost za novi kompromisni dogovor. Kada se nalazite u problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokreću glavnu inicijativu. Ukoliko osećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju »slabu tačku«, razmislite na koji način treba da animirate svog partnera. Nema razloga da se unapred predajete ili da odustajete od svojih ljubavnih namera.

Rak

Kada postoji sukob različitih uticaja i mišljenja nije lako pronaći zajednički interes, preuzmite izvesni rizik i odgovornost pred saradnicima. Potrebno je da podvučete crtu i da se opredelite za novi model uspešne saradnje. Ne možete sve držati pod svojom kontrolom i ne treba da se dokazujete na nekim pogrešnim stranama. Primećujete različite detalje u ljubavnom odnosu i smišljeno zatvarate oči pred stvarima koje Vam se ne dopadaju, ali to je samo privremeno rešenje. Partner ima svoje prioritete, tako da ne obraća pažnju na Vaše planove. Vi ste osoba koja ne pristaje na sporednu ulogu u zajedničkom odnosu, ne želite da trpite nečiju samovolju ili emotivne hirove.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za april pročitajte u nastavku 

Lav

Iznenadne promene ili novi događaji na poslovnoj sceni remete Vaš svakodnevni ritam, ali u svom tipičnom maniru delujete vrlo energično i ne odustajete od zacrtanih ciljeva. Umete da pronađete zaobilazna i efikasna rešenja. Važno je da ispoštujete zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje. Entuzijazam sa kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazaće se od višestruke koristi. Zadovoljstvo i nova harmonija koja Vas prati u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom, pozitivno se reflektuje na Vaše ponašanje i izgled. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uživajte u nečijem bliskom društvu, bez opterećenja o suvišnim »pravilima« ili predrasudama o zajedničkoj sreći.

Devica

Nove događaje treba da procenjujete sa različitih aspekata važnosti, kako biste pravilno sagledali sve mogućnosti ili ograničenja koja vladaju na poslovnoj sceni. Okolina na različite načine komentariše Vaše poslovne ideje, stoga razmislite o nečijoj sugestiji i uticaju. Zajednički dogovor predstavlja pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih interesa. Nedostaje Vam podsticaj i topla emotivna faza, tako da preuveličavate svoje potrebe i pronalazite različite zamerke. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći.

Pročitajte: 10 najvažnijih datuma u 2022. godini - Obratite pažnju na ove dane, mogli bi da vam promene život

Unplash

 

Vaga

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa svojim saradnicima često vodite »glavnu reč« i umete da ostvarite dobru poziciju. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji Vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja.

Škorpion

U skladu sa svojim blic procenama najčešće imate velike ambicije, ali nalazite se u promenljivoj psiho-fizičkoj fazi tako da su i Vaši razultati podložni različitim ocenama. Važno je da pokrenete inicijativu i da udružite svoje interese sa osobom koja se nalazi na nekom »visokom nivou«. Očekuje Vas uspeh u poslovima koji se dobro naplaćuju, stalo Vam je da unapredite svoj položaj. Obično imate dobru ljubavnu strategiju, tako da ne odustajete lako od svojih ideja bez obzira na nečiju reakciju ili na »oštru notu«. Rado se odazivate na brojne pozive i umete sjajno da koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo ili neki zanimljivi susreti.

Šta predviđa mesečni horoskop za april ostalim znacima zodijaka pročitajte u nastavku 

Strelac

Potrebna Vam je mudrost i dodatno strpljenje, pre nego što predstavite svoje poslovne planove pred saradnicima. Ne možete da ignorišete nečiji uticaj ili zahteve, bez obzira na drugačije stavove o zajedničkim interesima. Ipak, veliki napor se na kraju isplati i u tome će se pokazati Vaša poslovna umešnost ili uspeh. Potrudite se da bolje prilagodite svoje ponašanje u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu ili da preuveličavate nečije mane. Mudro sačekajte, da partner prvi progovori ili da Vam poveri svoje dileme. Nakon iskrenog razgovora i uzajamnog poveravanja, možete da donesete ispravniju odluku o budućim planovima.

Jarac

Delujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procena, očekuje Vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Ipak, sve je moguće korigovati u skladu sa ličnom motivacijom i zadatim uslovima. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. U privatnom životu često na vrlo subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje i prisustvo. Ponekad se nalazite u »emotivnom uzletu« ili u svom čudesnom svetu maštarenja. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje Vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

Pročitajte: Iskušenja, problemi, strahovi - Tri znaka kojima će 2022. biti godina iz pakla

Unplash

 

Vodolija

Delujete odlučno i uporno branite svoje stavove, ali postoje novi događaji koji dodatno otežavaju Vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da ispunite osnovne kriterijume koje postavljaju Vaši saradnici, umesto da provocirate novu raspravu ili da se sukobljavate zbog različitih poslovnih interesa. Potrudite se da potisnete svoju profesionalnu sujetu. Osećate veliki emotivni zanos i inspiraciju, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja Vam se dopada vešto »izmiče« pred Vašim pozivima. Povremeno imate utisak, kao da se nalazite na različitim talasnim duzinama ili da ne dobijate »pravi ljubavni tretman«. Kada regujete ishitretno postoji veća mogućnost zavaravanja u proceni.

Ribe

Delujete promišljeno u različitim situacijama, stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije. Važno je da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima. Skloni ste čestim promenama u ponašanju i raspoloženju, čini Vam se da neko indirektno »kontroliše« Vaše kretanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namere, ali događaji ne idu u željenom pravcu. Teško Vam je da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Mesečni horoskop za april preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari (0)

Loading
Astrolook hellomagazin

Slične Vesti