Transformacija decenije: Imala je 107 kilograma, a sada je nećete prepoznati! Dijeta Opre Vinfri daje najbolje rezultate FOTO

Transformacija decenije: Imala je 107 kilograma, a sada je nećete prepoznati! Dijeta Opre Vinfri daje najbolje rezultate FOTO

Autor: | 27/06/2023

0

Dijeta Opre Vinfri daje zadivljujuće rezultate

Kada se Opra Vinfri nedavno pojavila u Italiji na reviji na kojoj je brend „Louis Vuitton“ predstavio „cruise“ kolekciju, jedni su je jedva prepoznali, a drugi trljali oči jer im se učinilo da ne vide dobro. Slavna voditeljka ponovo se igrala sa kilažom, a ovog puta bukvalno se istopila.

Profimedia

 

„Vreme je za resetovanje, čistim frižider!“, najavila je prošle godine na Instagramu i održala obećanje. Odlučila se za isti program mršavljenja zahvaljujući kojem se oslobodila dvadeset kilograma. Kao što smo mogli da vidimo, i drugi deo „misije mršavljenja“ bio je uspešan.

Pročitajte: Ljubavna priča Opre Vinfri - Zajedno su tri i po decenije, nikada mu nije rekla DA

Projekat „Weigth Watchers“ pokrenula je 2015. godine, kada je imala čak 107 kilograma. Kako je objasnila, to nije samo dijeta, već način života, a režim ishrane nije strog. Zapravo, uopšte nemate utisak da se bilo čega odričete.

‒ I dalje jedem sve što volim: takose, pastu... Ni u jednom trenutku nisam osetila da sam za nešto uskraćena.

Instagram

 

Dijeta Opre Vinfri od doručka do večere

Opra dnevno unosi dvadeset procenata proteina, trideset procenata zdravih masti i pedeset procenata ugljenih hidrata. Jutro obično počinje smutijem od bobičastog voća, orašastih plodova, soka od pomorandže i jogurta.

Ako ima potrebu za nečim slatkim, ponekad doda nekoliko kockica čokolade. Ako joj treba više energije, doručak uključuje tost sa jednim pečenim jajetom i dva parčeta ćuretine, ili, pak, kašu od cerealija sa nemasnim mlekom ili jogurtom.

Instagram

 
 

Za ručak je na meniju najčešće lagana supa, burger sa grilovanom ćuretinom, čedrom, paradajzom i još nekim povrćem koje voli. Za desert – voćni miks: avokado, banana, jabuka, breskva, mango, ponekad posut šakom seckanih oraha.

Pročitajte: Jede čips i čokoladu, a ima telo iz snova - Sestra Kejt Midlton nikada nije bila na dijeti, ovo je trik

Večera je lagana: kuvani pirinač sa povrćem i pilećim grudima, ili pasta sa grilovanim povrćem, komadićima piletine, pečurkama, kukuruzom, sosom od paradajza...

 

Dakle, ničeg se ne odriče, a kilogrami nestaju. S druge strane, bilduju se samopouzdanje, raspoloženje, energija. U svojoj 69. godini Opra Vinfri tvrdi da se nikad bolje nije osećala. Verujemo joj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jon Kopaloff/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti