10 najvažnijih datuma u 2022. godini: Obratite pažnju na ove dane, mogli bi da vam promene život

10 najvažnijih datuma u 2022. godini: Obratite pažnju na ove dane, mogli bi da vam promene život

Autor: | 30/12/2021

0

Horoskop za 2022. godinu - 10 ključnih datuma 

Kakva će biti godina pred nama, da li će biti bolja ili bar zdravija od prethodne, šta nam nosi... To bismo svi želeli da znamo, ali možda nas je i malo strah da se naglas zapitamo. No, postoje neki dani na koje bi trebalo obratiti posebnu pažnju. Možda je baš u njima zapisana sudbina? Ljubav, posao, rešavanje važnih životnih problema... Da vidimo šta kažu zvezde!

Pročitajte: Iskušenja, problemi, strahovi - Tri znaka kojima će 2022. biti godina iz pakla

Shutterstock

 

17. februar

Efekat padajućeg meseca u Devici donosi pogodan trenutak za ulazak u emotivnu vezu. Ako je na ovaj dan započnete, velike su šanse da će biti krunisana brakom.

12. mart

Konjukcija Jupitera i Neptuna donosi porast kreativne energije i širenje vidika, pa je ovo savršeno vreme da počnete neki samostalni projekat.

28. maj

Mesec izlazi iz Bika, a to je odličan trenutak za rešavanje stvari koje se tiču finansija. Bilo da želite da podignete kredit ili da u nešto uložite veći novac, ovo je sjajan dan za to.

13. jun

Izlazak Meseca iz Strelca uspostavlja konačnu realizaciju vaših poslovnih planova. Ako postoji nešto na čemu ste dugo radili i u šta ste uložili veliki trud, ovo je dan kada će vam se to isplatiti.

 

25. jul

Mesec je u Lavu, što pogoduje rešavanju stambenog pitanja. Ako ste se premišljali treba li da kupite novi stan ili kuću, ili da se preselite iz jednog mesta u drugo, sada je pravo vreme.

24. septembar

Mesec u Devici, dan kada treba okončati sve stare priče koje vam oduzimaju energiju. Ako to ne napravite 24. septembra, dugo ćete se još mučiti sa duhovima iz prošlosti.

 

26. oktobar

Mesec u Škorpiji podseća vas da treba da razmislite o svemu što ste u skorije vreme učinili. Bilo da je reč o poslu ili ljubavi, još jednom se preispitajte da li je to ono što vas ispunjava.

11. novembar

Mesec je u Blizancima, idealan dan za rešavanje vašeg ljubavnog statusa. Mnoge stvari će izaći na videlo, a neke od njih izazvaće kraj vaše veze.

17. decembar

Ovog dana zvezde predviđaju veliki uspeh svakome ko radi u sferi ekonomije i građevine. Iskoristite priliku.

25. decembar

Dan kada ćete doživeti nešto što će vam doneti radost kakvu niste osetili čitave godine, a vezano je za porodicu.

Pročitajte: Kineski horoskop za 2022. godinu - Stiže nam Vodeni tigr i sa njim velike promene, evo šta očekuje svaki znak

Pored ovih aspekata, u 2022. čeka nas i pomračenje Meseca 16. maja, pomračenje Sunca 25. novembra i novo pomračenje Meseca 8. novembra.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti