Iskušenja, problemi, strahovi: Tri znaka kojima će 2022. biti godina iz pakla

Iskušenja, problemi, strahovi: Tri znaka kojima će 2022. biti godina iz pakla

Autor: | 22/12/2021

0

Horoskop za 2022. ovim znacima neće biti naklonjen

Astrolozi kažu da će i godina pred nama biti puna izazova i turbulencija. To će odrediti raspored planeta na koji, složićete se, baš i ne možemo da utičemo. No, tri znaka suočiće se sa većim iskušenjima, pa nije na odmet da se na vreme pripreme za ono što ih čeka...

Pročitajte: Kineski horoskop za 2022 - Stiže nam godina Vodenog tigra i sa njom velike promene, evo šta očekuje svaki znak

Shutterstock

 

Blizanci već na samom početku godine imaju problem sa autoritetima, naći će se na udaru kritika i moraće da brane integritet.

Od kraja maja nervoza i strahovi se povećavaju, baš u trenutku kad su mislili da su napore ostavili iza sebe. U drugoj polovini avgusta Mars je u vašem znaku, što će doneti probleme s autoritetima, kao i potrebu za dokazivanjem na agresivniji način. Planeta akcije biće u retrogradnom hodu od 30. oktobra, što će prouzrokovati veliki psihofizički napor i umor, pa se može desiti da prekinete određene relacije.

Strelci će takođe prolaziti kroz naporne periode u 2022. Čitava godina biće rezervisana za poslovne aktivnosti, pa očekujte mentalnu iscrpljenost uzrokovanu promenama na ovom polju.

Tokom proleća i jeseni eklipse će doneti menjanje poslovnih okolnosti, a odnos sa kolegama biće prilično uzdrman. Mnogi pripadnici znaka odlučiće da okrenu novi list, za šta će im biti potrebna podrška okoline, na koju će i naići, ali će na kraju ipak shvatiti da je sve u njihovim rukama.

Pročitajte: Tri znaka kojima će 2022. biti najbolja godina - Ako ste jedan od njih, nazdravite!

Vodolije su i dalje pod uticajem Saturna u prirodnom prvom polju, što znači da se nastavlja savladavanje i ponavljanje lekcija uz minimalnu podršku okoline.

Karijera je u drugom planu, na ovom polju neki pripadnici znaka drastično će promeniti smer u smislu delatnosti. Osim toga, Vodolije će morati da ulože veliki trud i zalaganje u porodične odnose. Energija se usmerava na nekretnine, rešavanje stambenog pitanja, što neće ići onako kako su zamislile, pa će se u hodu prilagođavati okolnostima.

Astrolog Helena Cupać

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti